In cadrul proiectului DJ Residency, Burn Energy si Burn Studios dau ocazia unui DJ roman de a castiga o rezidenta de 2 luni in Ibiza, insula care nu doarme niciodata.

Peste 140 de DJ romani din toate colturile tarii s-au inscris in prima faza a competitiei on-line de mixuri DJ Residency, dar doar 10 dintre acestia au fost selectati de catre un juriu profesionist pentru a merge in etapa urmatoare – competitia Burn Mix Off Event.

Astfel, pe 19 aprilie Burn Studios s-a mutat pentru o noapte in Studio Martin, pentru Burn Mix Off Event, unde cei 10 DJ finalisti au avut ocazia sa mixeze live timp de 20 de minute (unii dintre ei pentru prima data in cariera), demonstrandu-si talentul in fata juriului si, mai ales, in fata celor cateva sute de fani ai muzicii electronice.

Toti cei 10 finalisti s-au ridicat la nivelul asteptarilor, dar singurul loc disponibil pentru competitia DJ Residency a fost ocupat de Dan Vlad, aka Posh, din Galati, care si-a asigurat astfel locul in finala care il poate scoate din anonimat, transformandu-l intr-un star incontestabil al muzicii electronice.

A doua etapa a proiectului DJ Residency va avea loc in luna mai, cand Posh va avea ocazia sa fie prezent la Ibiza, la International Music Summit (IMS), unul dintre cele mai importante evenimente de muzica electronica din Europa si unde, timp de 3 zile, va merge la cele mai tari petreceri si va cunoaste marile nume ale muzicii electronice.

Vara incendiara continua pentru Posh prin participarea la Bootcamp-ul DJ Residency, un proiect marca Burn Studios care va avea loc in luna iulie si unde, timp de 6 zile, Posh va avea ocazia sa-si slefuiasca abilitatile sub indrumarea unor legende ale muzicii ca Sasha, 2manydjs, Luciano sau Jamie Jones. Daca va impresiona juriul, Posh va atinge visul oricarui DJ din lume: va fi rezident al Ibizei timp de doua luni si va fi platit sa puna muzica intr-unul dintre mega cluburile insulei.

"Burn Energy crede in talentul DJ-ilor din Romania iar competitia DJ Residency confirma acest lucru. In prezent, Burn Studios colaboreaza cu nume mari ale muzicii electronice locale (cum ar fi Gojira) si internationale (cum ar fi Sasha sau Richie Hawtin), dar, prin proiecte cum este DJ Residency, ne dorim ca Burn Energy sa participe la descoperirea si sa promovarea de noi talente. Faptul ca un DJ roman va fi prezent in Bootcamp-ul de la Ibiza si va avea ocazia sa "invete” de la artisti ca Luciano sau Sasha, poate fi rampa de lansare a acestuia spre o cariera 
internationala la care multi DJ din Romania aspira”, a declarat Radu Pilat, Chief Creative Officer Momentum.

Lasă un răspuns