Gabriel Tamaș, 35 de ani, fotbalist la echipa israeliană Hapoel Haifa din 2017, a dat din nou de bucluc din cauza alcoolului.

Tamaș riscă o amendă usturătoare, fiind, de asemenea, pasibil de închisoare cu suspendare. El riscă să rămână și fără permisul de conducere.
”Instanța ne-a interzis să publicăm imaginile până se va da un verdict”, a explicat pentru Libertatea editorul de serviciu de la Maariv.
Site-ul maariv.co.il a scos fotografiile cu Tamaș de la tribunal. ”Instanța ne-a interzis să publicăm imaginile până se va da un verdict”, a explicat pentru Libertatea editorul de serviciu de la Maariv.

Potrivit gsp.ro, surse neoficiale din anturajul fotbalistului afirmă că lui Gabriel Tamaș i-ar fi fost refuzată cererea de eliberare și de arest la domiciliu. Fotbalistul ar rămâne astfel reținut timp de 24 de ore, până miercuri, când ar trebui să se prezinte din nou în fața judecătorilor.

Potrivit corespondentului Gazetei Sporturilor în Israel, Beno David, internaționalul român cu 65 de selecții la echipa națională a fost arestat în noaptea de luni spre marți, după ce a fost surprins conducând pe autostradă cu o viteza de 205 kilometri/oră, în timp ce era sub influența alcoolului. Incidentul a fost dezvăluit de site-urile maariv.co.il și walla.co.il.

Potrivit poliției, Tamaș avea o concentrație alcoolică de 0.77 g/l alcool pur în aerul expirat, de trei ori mai mare decât limita legală în Israel.
Fotbalistului i-a fost confiscată mașina, în care se mai aflau doi pasageri, și i-a fost reținut permisul de conducere timp de 30 de zile. Gabriel Tamaș se află în prezent la tribunalul din Petah Tikva, unde așteaptă să fie judecat. Alături de el este directorul sportiv al echipei.

Chiar dacă, în primă fază, oficial nu a fost publicat vreun nume, indiciile din comunicatul poliției israeliene nu lasă loc de vreun dubiu: ”Un jucător străin al echipei Hapoel Haifa, născut în 1983”. Gabi Tamaș e singurul din lot născut în 1983.

Radarul, alcooltestul și mașina confiscată de polițiști FOTO: sport1.maariv.co.il Într-un interviu acordat publicaţiei israeliene Yedioth Ahronot, în decembrie, Gabriel Tamaş a fost întrebat și despre problemele legate de consumul de alcool. „Nu e treaba nimănui cât beau eu, e important s-o fac cu măsură. Unde scrie că nu ai voie să ieși în oraș dacă pierzi un meci? Nu ești la pușcărie”, a fost răspunsul oferit de Gabriel Tamaş, care are în contract prevăzută o clauză antibăutură.

sursa: gsp

About Post Author

Lasă un răspuns