Paul van Dyk, Markus Schulz, BUG Mafia, DOC cu Deliric, Vlad Dobrescu, Exile şi DJ Nasa, Mahmut Orhan, Burak Yeter, Swanky Tunes, Petre Inspirescu, Andrey Pushkarev, Mihigh, Barac şi Tulbure sunt numele incluse pe afişul Arad Open Air, festival ce va avea loc între 28 şi 30 iunie pe aeroportul din oraş.

Paul van Dyk este considerat pionier al muzicii trance. A debutat la începutul anilor ‘90. De-a lungul carierei, a câştigat un premiu Grammy şi numeroase alte distincţii. Albumele lui au fost vândute în peste 3 milioane de copii în întreaga lume.

Markus Schulz a debutat pe scena muzicii trance şi EDM în urmă cu aproximativ trei decenii. Când nu lucrează la noi mix-uri, se află în turnee, în cluburi din America şi Europa.

Arad Open Air Festival reprezintă 72 de ore de muzică live şi dj set-uri, dar şi multe activităţi pe timpul zilei şi nopţii. Festivalul include o zonă de mâncare, precum şi una pentru relaxare, o zonă dedicată camping-ului.

Abonamentele pot fi cumpărate de pe enterix.ro, myticket.ro, iabilet.ro şi livetickets.ro. Preţurile pornesc de la 99 de lei.

About Post Author

Lasă un răspuns