Festivalul britanic Download va transmite weekend-ul viitor 20 de ore de concerte, interviuri şi conţinut interactiv pe Facebook şi YouTube.

Într-un anunţ publicat luni, organizatorii festivalului au precizat că show-urile vor fi difuzate o singură dată.

Vor fi încărcate 20 de ore de conţinut pe parcursul întregului weekend. Programul va fi împărţit în două, cel din timpul zilei fiind prezentat de Sophie K de la Kerrang! Radio, iar cel de seara, de Kylie Olsson.

Evenimentul online va începe vineri, la prânz, cu activităţi între care cursuri de yoga şi demonstraţii culinare susţinute de vedete vegane şi un tutorial de machiaj în stilul trupei Kiss, susţinut de Gemma Stafford. De la ora 19.00 (21.00, ora României), evenimentul va fi transferat pe YouTube, unde vor fi prezentate patru ore şi jumătate de interviuri şi concerte care au fost susţinute live în festival, Kiss fiind cap de afiş.

Sâmbătă vor avea loc, de asemenea, activităţi alternative, preparare de cocktailuri şi a unor reţete culinare, şi vor fi difuzate concerte ale unora ca Amaranthe şi Employed To Serve, dar şi un jurnal de carantină al grupului Killswitch Engage. Evenimentul de seara va începe la aceeaşi oră 21.00, iar cap de afiş va fi Iron Maiden.

Ultima zi de activităţi va începe la ora 11.30 (13.30, ora României) cu sesiuni de meditaţie şi va continua difuzarea de înregistrări din festivaluri Download din întreaga lume. Între concertele prezentate se numără Wage War, Milk Teeth şi Twin Temple.

Programul de seara va începe la 18.25 (ora României) şi va cuprinde alte patru ore şi jumătate de conţinut, cu System Of A Down cap de afiş.

Un afterparty va avea loc la BBC Radio One.

Programul din timpul zilei va fi disponibil, simultan, pe pagina de Facebook a Download, pe conturile de Twitter şi Twitch. Cel de seara cuprinde concerte din ediţiile trecute ale festivalului, înregistrări inedite şi interviuri noi. Acestea vor fi prezentate exclusiv pe canalul de YouTube.

About Post Author

Lasă un răspuns