Puppets Occupy Street, primul festival de arta animației din România care se desfășoară la Craiova exclusiv în spații neconvenționale, merge mai departe în acest an cu ediția a VII-a.

Festivalul Puppets Occupy Street se va desfășura în perioada deja cunoscută, 25 august – 1 septembrie, iar ediția din acest an va fi una națională, cu participarea exclusivă a artiștilor independenți și companiilor de teatru private din România.

Toți cei interesați să participe la ediția Puppets Occupy Street – Masquerade 2020 pot aplica până la 15 iunie, rezultatele selecției urmând să fie anunțate până cel târziu luni, 22 iunie, au anunțat organizatorii pe pagina de Facebook.

Teatrul pentru copii și tineret Colibri salută cu bucurie și emoție reîntâlnirea cu copiii la ateliere și spectacole în aer liber, începând din această lună, iar în perioada 25 august – 1 septembrie la Festivalul Puppets Occupy Street, care în 2020 va avea ediție exclusiv națională.

Primii cu care actorii Teatrului își vor da întâlnire, vor fi copiii care au participat la atelierele Fabricii de povești electroColibri, din seria ianuarie – martie 2020, și care nu s-au finalizat ca urmare a măsurii de interzicere a oricăror activități culturale la nivelul instituțiilor publice subordonate Consiliului Local Craiova, din 10 martie 2020. Atelierele se vor desfășura în aer liber, de luni, 08 iunie, la Teatrul Colibri, fiecărui participant urmând să-i fie comunicat în această săptămână, pe e-mail, un regulament de organizare și desfășurare a acestora.

”Pregătim totodată și o Stagiune estivală, cu spectacole create și adaptate pentru a fi prezentate în aer liber. Surprize au pentru public toți colegii noștri actori: Alla Cebotari, Geo Dinescu, Ionica Dobrescu, Cosmin Dolea, Marin Fagu, Alis Ianoș, Adriana Ioncu, Robert Iovan, Daniel Mirea, Emanuel Popescu, Oana Stancu. În același timp, trupa Teatrului Colibri își va spune poveștile cu păpuși și în mediul online, pe pagina https://www.facebook.com/TeatrulColibri/”,

menționează reprezentanții Teatrului Colibri.

Și pentru că așteptați cu nerăbdare vești în privința Festivalului Puppets Occupy Street, acesta se va desfășura în perioada deja cunoscută, 25 august – 1 septembrie. Ediția din acest an va fi una națională, cu participarea exclusivă a artiștilor independenți și companiilor de teatru private din România.

About Post Author

Lasă un răspuns