Duo-ul american Thievery Corporation, în concert la Arenele Romane. Program şi regulament de acces

 

Duo-ul american de muzică electronică, format din Rob Garza şi Eric Hilton, Thievery Corporation, revine la Bucureşti, la Arenele Romane, pe 27 iunie. În deschidere va cânta Deliric X Silent Strike. Accesul se va face începând de la ora deschiderii porţilor, respectiv, începând de la ora 18:00. Accesul se va face exclusiv pe poartă din parc, anunţă organizatorul Emagic.

Thievery Corporation au devenit cunoscuţi în 1996, când o piesă le-a fost inclusă pe una dintre compilaţiile renumiţilor DJi şi producători Kruder & Dorfmaister şi au devenit faimoşi cu cel de-al treilea şi cel mai popular album al lor – „The Richest Man in Babylon”.

În cei peste 25 de ani de activitate, Thievery Corporation a rămas unul dintre cele mai populare proiecte associate cu muzica electronică, cu un stil ce îmbină elemente de dub, acid jazz, reggae, muzică clasică indiană, muzică din Orientul Mijlociu, hip hop, muzică electronică şi muzică braziliană, inclusiv bossa nova. Iniţial cunoscuţi pentru muzica abstractă, instrumentală, clasificată undeva între trip-hop şi jazz, sunetul Thievery Corporation s-a extins pe parcursul anilor, incluzând vocalisti şi instrumente live, iar principiile DYI şi mesajele lor pentru incluziune au devenit astăzi din ce în ce mai relevante.

Cel mai recent material, „Symphonik”, a fost inspirat de concertul pe care Thievery Corporation l-a susţinut la JFK Center în Washington D.C., în 2017. Pentru a onora acest spectacol, Rob Garza şi Eric Hilton au produs acest album pe care l-au înregistrat cu FILMharmonic Orchestra din Praga.

Thievery Corporation au mai fost prezenţi în România la Sala Palatului, în 2008, şi la cea de-a treia ediţie a festivalului B’Estfest, în 2009.

Warm-up: Blazing Videz Meets Yardie Flo. Rob Garza şi Eric Hilton vor reveni, alături de full band, pentru un live electrizant, organizat de Emagic şi The Fresh.

Biletele pentru concertul Thievery Corporation de la Arenele Romane pot fi achiziţionate de la tickets.emagic.ro, precum şi de pe iaBilet şi din reţeaua magazinelor partenere iaBilet, la următoarele categorii: 265 lei; 195 lei , 145 lei. Bilete pot fi achiziţionate şi de deţinătorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic. Organizatorii încurajează participanţii să îşi achiziţioneze biletele online, pentru a minimiza timpul petrecut la accesul în locaţie.

Intrarea la eveniment va fi permisă doar prin zona de acces indicată, în baza unui bilet de acces valid, care va fi înlocuit cu o brăţară (în cazul categoriilor Premium Seated şi Golden Standing). Un singur bilet permite accesul pentru o singură persoană, o singură dată. Participanţii trebuie să aibă brăţara la mâna (în cazul categoriilor Premium Seated şi Golden Standing), biletul de acces şi un document de identificare (carte de identitate sau paşaport) asupra lor, pe tot parcursul evenimentului.

Organizatorii le recomandă participanţilor să vină din timp la eveniment, însă nu înainte de ora deschiderii oficiale a porţilor de acces, menţionată mai sus. Astfel, se va evita aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de aşteptare va fi redus.

Organizatorii recomandă participanţilor ca, odată intraţi în spaţiul de eveniment, să localizeze cea mai apropiată ieşire de urgenţă. În zona evenimentului nu va fi permis accesul cu: băuturi achiziţionate din afara perimetrului locaţiei; sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve; artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere; materiale periculoase sau interzise, explozivi, droguri; obiecte ascuţite, grele, confecţionate din sticlă, metal sau orice alte obiecte care ar putea fi periculoase pentru alţi participanţi; scaune; arme, lanţuri, precum şi încălţăminte, îmbrăcăminte sau bagaje care prezintă elemente dure, ce ar putea pune în pericol sănătatea participanţilor în cazul în care, din accident, ar veni în contact cu ele; umbrele; animale; rucsacuri şi bagaje voluminoase; selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

În zona de eveniment va fi permis accesul cu: aparate de fotografiat compacte; brichete; medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoţite de reţetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, cu maximum o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm.

În incinta Arenelor Romane, spectatorii vor avea la dispoziţie băuturi răcoritoare, apă, bere, long drinks de la bar şi gustări/ produse alimentare. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locaţie, distribuite în toate zonele de concert.

În caz de ploaie, organizatorii recomandă participanţilor la eveniment să aibă asupra lor pelerine de ploaie, întrucât accesul cu umbrele în zonele de concert nu este permis. De asemenea, pelerine de ploaie vor putea fi achiziţionate şi în incinta Arenelor Romane, de la bar.

Orice participant la eveniment, indiferent de vârstă, poate accesa evenimentul doar în baza unui bilet valid, propriu. Minorii cu vârstă sub 16 ani pot accesa evenimentul doar însoţiţi de un adult. Organizatorii nu recomandă participarea copiilor foarte mici la concerte, din pricina sunetului şi luminilor puternice, iar în cazul participării, se recomandă purtarea căştilor de protecţie.

Înregistrarea de orice fel a showului (exceptând acreditarile oferite de organizator în acest scop) este strict interzisă. Organizatorul evenimentului poate confisca orice aparat de înregistrare audio-video folosit astfel, deţinut de participanţii la eveniment. În timpul spectacolului este posibil să se folosească lumini stroboscop, care pot dăuna persoanelor cu epilepsie fotosensibilă. Tichetul de acces nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus şi este valabil pentru o singură intrare, pentru o singură persoană. Tichetul de acces nu poate fi vândut sau reprodus, reproducerea tichetelor de acces fiind ilegală.

About Post Author

Lasă un răspuns