Concert Morcheeba + Golan, vineri, la Arenele Romane. Program şi regulament de acces

 

Morcheeba revine la Bucureşti, vineri, la Arenele Române. În deschidere va cânta Golan iar accesul se face începând cu ora 18.00, anunţă organizatorul Emagic.

Biletele pot fi achiziţionate aici: https://morcheeba.emagic.ro

Skye Edwards şi Ross Godfrey se întorc anul acesta în România, cu un show de promovare a celui de-al zecelea album de studio Morcheeba – “Blackest Blue”, compus în pandemie şi lansat în primăvara lui 2021. Albumul explorează soundurile experimentale cu care duoul londonez ne-a obişnuit de-a lungul celor aproape trei decenii de carieră, continuând călătoria muzicală ce i-a consacrat ca pionieri ai scenei muzicale britanice şi i-a făcut cunoscuţi în toate colţurile lumii, cu vânzări de miloane de albume. “Blackest Blue este despre găsirea unei cai de a ieşi la lumină în timpurile cele mai întunecate, schimbat, dar intact”.

Albumul conţine 10 piese noi, primul extras fiind single-ul „Sounds of Blue”. În România, artiştii vor cânta în premieră piesele de pe “Blackest Blue”, precum şi piese Morcheeba deja foarte cunoscute şi iubite de public.

Înaintea showului Morcheeba, duo-ului i se va alătura special guest Golan.

Accesul în incinta Arenelor Romane se va face începând de la ora deschiderii porţilor, respectiv, începând de la ora 18:00. Accesul se va face exclusiv pe poarta din parc.

Primele bilete earlzbird pentru concertul Morcheeba sunt epuizate, iar biletele pot fi acum achiziţionate la pretul de presale, de la tickets.emagic.ro, precum şi de pe iaBilet şi din reţeaua magazinelor partenere iaBilet, la urmatoarele categorii: 265 lei (include comisioane); 195 lei (include comisioane); 145 lei (include comisioane).

În ziua concertului, pe 24 iulie, preţurile biletelor, atât online, cât şi la casa de bilete de la Arenele Romane, vor fi: 295 lei (include comisioane); 225 lei (include comisioane); 175 lei (include comisioane).

Biletele pot fi achiziţionate şi de deţinătorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.

Intrarea la eveniment va fi permisă doar prin zona de acces indicată, în baza unui bilet de acces valid, care va fi înlocuit cu o brăţară (în cazul categoriilor Premium Seated şi Golden Standing). Un singur bilet permite accesul pentru o singură persoană, o singură dată. Participanţii trebuie să aibă brăţara la mâna (în cazul categoriilor Premium Seated şi Golden Standing), biletul de acces şi un document de identificare (carte de identitate sau paşaport) asupra lor, pe tot parcursul evenimentului.

Cumpărătorul biletului, prin achiziţionarea biletului respectiv, este de acord cu termenii şi condiţiile impuse de organizator şi se obligă să se supună măsurilor impuse de legislaţia locală în vigoare de la momentul desfăşurării evenimentului, precum şi regulamentului de acces comunicat de organizator la momentul punerii în vânzare a biletelor, înainte de eveniment, în timpul desfăşurării evenimentului şi în perimetrul locaţiei unde are loc evenimentul.

Organizatorii le recomandă participanţilor să vină din timp la eveniment, însă nu înainte de ora deschiderii oficiale a porţilor de acces, menţionată mai sus. Astfel, se va evita aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de aşteptare va fi redus.

Organizatorii recomandă participanţilor ca, odată intraţi în spaţiul de eveniment, să localizeze cea mai apropiată ieşire de urgenţă.
În zona evenimentului nu va fi permis accesul cu: băuturi achiziţionate din afara perimetrului locaţiei; sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve;
artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere; materiale periculoase sau interzise, explozivi, droguri; obiecte ascuţite, grele, confecţionate din sticlă, metal sau orice alte obiecte care ar putea fi periculoase pentru alţi participanţi; scaune; arme, lanţuri, precum şi încălţăminte, îmbrăcăminte sau bagaje care prezintă elemente dure, ce ar putea pune în pericol sănătatea participanţilor în cazul în care, din accident, ar veni în contact cu ele; umbrele;
animale; rucsacuri şi bagaje voluminoase; selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

În zona de eveniment va fi permis accesul cu: aparate de fotografiat compacte; brichete; medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoţite de reţetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, cu maximum o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm.

În incinta Arenelor Romane, spectatorii vor avea la dispoziţie băuturi răcoritoare, apă, bere, long drinks de la bar şi gustări/ produse alimentare. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locaţie, distribuite în toate zonele de concert.

În caz de ploaie, organizatorii recomandă participanţilor la eveniment să aibă asupra lor pelerine de ploaie, întrucât accesul cu umbrele în zonele de concert nu este permis. De asemenea, pelerine de ploaie vor putea fi achiziţionate şi în incinta Arenelor Romane, de la bar.

Orice participant la eveniment, indiferent de vârstă, poate accesa evenimentul doar în baza unui bilet valid, propriu. Minorii cu vârstă sub 16 ani pot accesa evenimentul doar însoţiţi de un adult. Organizatorii nu recomandă participarea copiilor foarte mici la concerte, din pricina sunetului şi luminilor puternice, iar în cazul participării, se recomandă purtarea căştilor de protecţie.

Înregistrarea de orice fel a showului (exceptând acreditarile oferite de organizator în acest scop) este strict interzisă. Organizatorul evenimentului poate confisca orice aparat de înregistrare audio-video folosit astfel, deţinut de participanţii la eveniment. În timpul spectacolului este posibil să se folosească lumini stroboscop, care pot dăuna persoanelor cu epilepsie fotosensibilă. Tichetul de acces nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus şi este valabil pentru o singură intrare, pentru o singură persoană. Tichetul de acces nu poate fi vândut sau reprodus, reproducerea tichetelor de acces fiind ilegală.

About Post Author

Lasă un răspuns