DISKOTEKA Festival 2019

Diskoteka Festival răspândește disko-magia sărbătorilor de iarnă cu cel mai frumos cadou direct din disko-sacul Moșului – 50% reducere la biletele pentru festival până pe 10 ianuarie.

Cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ’80 și ’90, Diskoteka Festival, promite publicului experiențe de neuitat între 31 mai și 2 iunie 2019 în Timișoara, cu peste 50 de artiști care au definit muzica de dans a celor două decade, printre care Modern Talking, Ace of Base, CC Catch, Alphaville, Sandra, Nana, Alexia, Haddaway, SNAP sau East 17.

Stadionul ”Dan Păltinișanu” din orașul de pe Bega se va transforma în cea mai mare discotecă în aer liber din lume pe parcursul celor 3 zile de festival printr-un maraton concertistic impresionant desfășurat pe 5 scene.

Peste 50 de artiști precum No Mercy, Sabrina, Mr President, Captain Jack, Modern Talking, Ace of Base, Dr Alban, CC Catch, Alexia, Sandra, C-Block, Boney M, Ricchi e Poveri, Haddaway, East 17, Alphaville, Nana, SNAP, Admiral C4C, dar și mulți alți artiști, MC și DJ români îndrăgiți, vor susține show-uri live la Diskoteka Festival 2019, recreând atmosfera de glorie a muzicii dance.

Pe întreaga periaodă a sărbătorilor de iarnă, Diskoteka Festival în parteneriat cu Moș Crăciun oferă în dar iubitorilor de distracție și muzică bună 10.000 de bilete cu discount de 50% la festival.

Perioada promoției este cuprinsă între 21 decembrie 2018 și 10 ianuarie 2019, iar biletele pot fi achiziționate de pe www.diskoteka.ro și www.bilete.ro.

Xmas greeting – https://www.youtube.com/watch?v=oNi4_7ETO5Y 

Lineup – https://www.youtube.com/watch?v=6l4Q8k8DRf4

Celeb videos – https://www.youtube.com/channel/UCcoDscp-tH8SUWW9EU_nchg/videos

About Post Author

Lasă un răspuns