Filmul horror „Annabelle 3/ Annabelle Comes Home”, regizat de Gary Dauberman, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de puţin peste 900.000 de lei.

Noul film din universul „The Conjuring” reprezintă debutul regizoral al scenaristului Gary Dauberman, care a semnat filme ca „The Nun”, „It” şi „Annabelle”.

Hotărâţi să o împiedice pe Annabelle să mai provoace teroare vreodată, Ed şi Lorraine Warren se grăbesc să o închidă într-o cutie sfinţită. Însă într-o noapte nefastă, păpuşa trezeşte celelalte spirite malefice din încăpere care încep să o bântuie pe fiica lor în vârstă de 10 ani şi pe prietenele ei.

Din distribuţie fac parte Patrick Wilson, Mckenna Grace, Vera Farmiga, Madison Iseman şi Katie Sarife.

Filmul a generat încasări de 915.498 de lei şi a fost vizionat de 45.177 de spectatori, potrivit cifrelor oferite de Cinemagia.

Locul al doilea a fost ocupat de „Omul-Păianjen: Departe de casă/ Spider-Man: Far From Home”, regizat de Jon Watts. După debutul în fruntea box office-ului, filmul a coborât o poziţie în top. În al doilea weekend, a fost vizionat de 33.662 de spectatori şi a generat încasări de 870.458 de lei.

Cel de-al patrulea film din franciza animată „Povestea jucăriilor/ Toy Story” s-a clasat pe locul al treilea, în coborâre o poziţie, cu încasări de 245.565 de lei în al treilea weekend de la premieră.

Animaţia „Singuri acasă 2/ The Secret Life of Pets” a urcat un loc în clasament, până pe patru. În al cincilea weekend de la debut, filmul a fost vizionat de 10.511 spectatori şi a generat încasări de 210.202 lei.

Comedia de acţiune „Stuber: Detectiv de nevoie”, regizată de Michael Dowse, a debutat pe locul al cincilea în top, cu 9.627 de spectatori şi încasări de 207.823 de lei.

Filmul de acţiune „Bărbaţi în Negru Internaţional/ Men in Black International”, cu Tessa Thompson, Chris Hemsworth şi Liam Neeson în distribuţie, a coborât trei locuri, până pe şase. În al patrulea weekend de la debut, a fost vizionat de 6.871 de spectatori şi a generat încasări de 166.309 lei.

Tot trei locuri a pierdut în top şi comedia „N-ai şanse, frate!/ Long Shot”, cu Charlize Theron şi Seth Rogen în rolurile principale, clasată pe poziţia a şaptea. În al treilea weekend de la premieră, filmul a fost vizionat de 5.559 de spectatori şi a generat încasări de 125.020 de lei.

Comedia „Yesterday”, regizată de Danny Boyle („Trainspotting”, „Slumdog Millionaire”), a debutat pe locul al optulea în box office-ul românesc de weekend, cu 5.546 de spectatori şi încasări de 117.271 de lei.

Lungmetrajul fantasy „Aladdin”, regizat de Guy Ritchie, a coborât două locuri, până pe nouă, după ce, în al optulea weekend, a generat încasări de 65.639 de lei.

„Câinele, adevăratul meu prieten 2/ A Dog’s Journey”, cu Dennis Quaid şi Kathryn Prescott în distribuţie, a ocupat locul al zecelea în top, cu 2.327 de spectatori şi încasări de 45.642 de lei în al patrulea weekend de la debut.

About Post Author

Lasă un răspuns