Federaţia Română de Tenis a confirmat faptul că Simona Halep va fi prezentă pe Arena Naţională din Bucureşti, unde va prezenta trofeul cucerit la Wimbledon. Totul va avea loc miercuri, 17 iulie, de la ora 19:00. Un astfel de eveniment a avut loc şi după triumful de la Roland Garros.

”Simona Halep îşi va prezenta publicului din România trofeul cucerit sâmbătă la Wimbledon, în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei pe Arena Naţională, miercuri, 17 iulie, începând cu ora 19.

Accesul publicului va fi gratuit.Dl. Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis: „I-am transmis personal doamnei Primar General Gabriela Firea rugămintea ca Primăria să ne pună la dispoziţie Arena Naţională şi logistica necesară organizării acestui eveniment şi am găsit, la fel ca întotdeauna, înţelegerea necesară, drept pentru care îi adresez public mulţumirile Federaţiei Române de Tenis.

Sunt convins că iubitorii sportului din Bucureşti şi nu numai vor fi încântaţi să o felicite la scenă deschisă pe marea noastră campioană”, se arată în comunicatul Federaţiei Române de Tenis. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu va fi prezent la ceremonie. Firea a fost întrebată dacă va participa, dar a răspuns prompt: “Nu!”. În 2018, după ce Simona Halep a cucerit Roland Garros, acelaşi tip de eveniment a fost organizat pe Arena Naţională. Gabriela Firea ea a fost huiduită la scenă deschisă de cei aproximativ 20.000 de fani veniţi la sărbătoare.

Sportiva din Constanţa a obţinut o performanţa uriaşă la Wimbledon, reuşind să cucerească trofeul probei individuale feminine, după ce a învins-o, în finala de sâmbătă, 13 iulie, pe americanca Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2. Simona Halep a avut un parcurs impresionant de-a lungul turneului de Grand Slam, ea învingând nume mari precum Aliaksandra Sasnovich, Mihaela Buzărnescu, Victoria Azarenka, Cori Gauff, Shuai Zhang, Elina Svitolina şi Serena Williams. Trofeul de la Wimbledon este al doilea titlu de Grand Slam obţinut de Simona Halep. Primul este trofeul de la Roland Garros, din anul 2018, atunci când a întâlnit-o, în finală pe Sloane Stephens, pe care a învins-o cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1.

Lasă un răspuns