Alex Velea a ţinut să le transmită contestatarilor săi că arată cum arată doar pentru că face mult sport şi mănâncă sănătos, nu pentru că ar fi "trişat" cu steroizi.Cântăreţul a început să facă mişcare de mic copil, practicând de-a lungul timpului karate, lupte libere şi fitness.
 

„Sunt pasionat de sport pentru că ţin la sănătatea mea. Fac sport din clasa a doua, am practicat karate do tradiţional. Contează foarte mult să faci sport, te disciplinează, îţi creează o anumită conduită. Sala m-a transformat aşa. Când am terminat liceul, am prins drag de fiare şi am început să ridic greutăţi la lotul de lupte libere din Craiova. Am observat că se umflă diverse părţi ale corpului şi nici fetele nu reacţionau negativ la treaba asta. În prima fază, clar, am făcut sport pentru aspect. Am observat că dacă faci sport răceşti mai greu sau, cel puţin în cazul meu, te simţi mai bine, respiri mai bine. Îmi place foarte mult sportul, e un stil de viaţă", a declarat Alex pentru Ring.

Cu un corp de invidiat, artistul susţine că a luat suplimente naturale, nu şi steroizi, care sunt foarte periculoşi pentru sănătate.

"N-am luat niciodată steroizi, dar dacă vă apucaţi de sport e foarte important să apelaţi la suplimente naturale. Nu vă îndopaţi însă, că veţi avea probleme cu fierea şi ficatul!.Dieta e uneori mai importantă decât antrenamentul. Practic, eşti ceea ce mănânci şi de aceea sunt atent la fiecare bucăţică pe care o mănânc", a mai spus el.                          

Lasă un răspuns