Andreea Ibacka şi soţul ei s-au întors dintr-o scurtă vacanţă la Londra. Cele două vedete de televiziune s-au simţit foarte bine în capitala Marii Britanii şi au decis să se întoarcă acolo şi cu alte ocazii."Excursia asta de şase zile la Londra a fost cea mai îndelung planificată vacanţă. Ne-am cumpărat biletele din martie… Dar bineînţeles că am ajuns să facem planul de bătaie, cu destinaţii turistice obligatorii şi opţionale tot cu două zile înainte de plecare. Iar bagajele au fost gata fix înainte de decolare. Că aşa e la noi, totul se întâmplă în viteză", a declarat Andreea pentru Ring.
 

„Eu mai fusesem la Londra, între avioane. Văzusem deja Trafalgar Square, London Eye şi Big Ben, dar nu apucasem decât să fac câteva poze, fără să înţeleg mare lucru din oraşul ăsta", a spus şi Cabral.

 

„Ne-a plăcut fantastic de tare. Chiar pot să spun că experienţa londoneză a fost mult peste aşteptări. Oraşul are atâta istorie şi atâta farmec încât m-aş întoarce şi luna viitoare… dacă s-ar putea. Clădirile lor vechi de 300 ani, incredibil de şic şi impecabil conservate, efectiv m-au fascinat. Păcat că sunt pe cât de frumoase, pe atât de scumpe. Cât despre shopping… nu pentru asta ne-am dus. Oricum, on-line e mai bine", a completat blondina.                                                       

Lasă un răspuns