„Animale Fantastice: Secretele lui Dumbledore” de la Warner Bros. Pictures este cea mai nouă aventură din universul Wizarding World™ creat de J.K. Rowling.

Povestea îl are în prim-plan pe Profesorul Albus Dumbledore (Jude Law), care află că puternicul vrăjitor întunecat Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) comploteză pentru a prelua controlul asupra lumii vrăjitorilor. Neputând să-l oprească singur, el îi încredințează magizoologului Newt Scamander (Eddie Redmayne) responsabilitatea de a conduce o echipă curajoasă de vrăjitori, vrăjitoare și un brutar Încuiat într-o misiune periculoasă, în care se întâlnesc cu animale fantastice vechi și noi și se ciocnesc cu legiunea în creștere de adepți a lui Grindelwald. Dar cu o miză atât de mare, cât timp poate Dumbledore să rămână pe margine?

 

Filmul are o distribuție de excepție, inclusiv câștigătorul Oscarului Eddie Redmayne („The Theory of Everything/Teoria Întregului”), actorul de două ori nominalizat la Oscar, Jude Law („Cold Mountain”, „Talentatul domn Ripley”), Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, William Nadylam, Callum Turner, Jessica Williams, Victoria Yeates, Poppy Corby-Tuech, Fiona Glascott, Katherine Waterston, Maria Fernanda Cândido, Richard Coyle, Oliver Masucci, Valerie Pachner, Aleksandr Kuznetsov și Mads Mikkelsen.

„Animale Fantastice: Secretele lui Dumbledore” a fost regizat de David Yates, după un scenariu de film creat de J.K. Rowling și Steve Kloves, bazat pe un scenariu de J.K. Rowling. Filmul a fost produs de David Heyman, J.K. Rowling, Steve Kloves, Lionel Wigram și Tim Lewis. Neil Blair, Danny Cohen, Josh Berger, Courtenay Valenti și Michael Sharp au fost producători executivi.

Warner Bros. Pictures prezintă o producție Heyday Films, un film de David Yates, „Animale Fantastice: Secretele lui Dumbledore”. Producția este distribuită în România de Vertical Entertainment din 8 aprilie 2022, doar în cinematografe.

Vertical Entertainment face parte din Grupul Vertical, un distribuitor regional de conținut premium în teritorii precum România, Ungaria, Cehia, Slovacia și Bulgaria.
Fondată în 2014, Vertical Entertainment este distribuitorul oficial și exclusiv în cinematografele din România pentru conținutul studioului Warner Bros., precum și conținutul unor case de producție independente, precum Lionsgate, Amblin, STX, Millennium Films, AGC, FilmNation, Sierra Films, Studio Canal. Investind constant în conținut local pentru a dezvolta piața de film din România, Vertical Entertainment este distribuitorul cu cel mai mare număr de filme românești distribuite în cinematografe.

About Post Author

Lasă un răspuns