Tânăra de origine sudaneză, Adut Akech, în vârstă de 19 ani, a fost numită cel mai bun model din lume, devansându-le astfel pe supermodelele Gigi şi Bella Hadid.

Adut Akech a fost numită cel mai bun model din lume în cadrul galei models.com Industry Awards,  întrecându-le astfel pe supermodelele Gigi şi Bella Hadid, mult mai cunoscute, potrivit Daily Mail.    

Pe locul doi s-a clasat, în urma voturilor specialiştilor din industrie, modelul în vârstă de 26 de ani, Adwoa Aboah, în timp ce opţiunea iubitorilor de modă, care s-au exprimat prin  vot online, a fost Bella Hadid, în vârstă de 22 de ani. 

Adut Akech, care şi-a început cariera de model la vârsta de 16 ani şi a defilat pentru branduri celebre, precum Chanel, s-a născut într-o tabără de refugiaţi în Sudanul de Sud şi a ajuns în oraşul australian Adelaide pe când avea şapte ani. 

„Chiar dacă voi deveni cel mai bogat model din lume, voi fi în continuare o refugiată“, mărturisea tânăra într-un inerviu din 2018. 

Recent, modelul Adut Akech a vorbit public şi despre lupta ei cu depresia şi stările accentuate de anxietate.

Tânăra a mărturisit că anul 2018 a fost unul dificil, din acest punct de vedere, şi că a plâns în fiecare zi, în ciuda succesului profesional. 

Într-o postare pe Instagram, supermodelul a scris că învaţă să gestioneze problemele de sănătate mintală, deşi se simte copleşită de nenumărate ori.   

„Învăţ să fac faţă mai bine acum, dar e o luptă continuă şi nu orice zi e «bună». De fapt, fiecare zi din viaţa mea, în 2018, a fost o provocare, plină de obstacole.

Mă trezeam plângând în fiecare dimineaţă, încercam din răsputeri să zâmbesc şi să mă prefac că totul este bine, ca să pot să-mi respect angajamentele, apoi ajungeam acasă şi adormeam din nou plângând“, a mărturisit tânăra. 

About Post Author

Lasă un răspuns