TRENTEMØLLER Memoria Tour | Special guest: GOLAN

TRENTEMØLLER revine la Bucuresti pe 7 septembrie, la Arenele Romane. Special guest: GOLAN (hybrid). Bilete la trentemoller.emagic.ro si in reteaua iaBilet

TRENTEMØLLER revine la Bucuresti cu full live band, pentru un concert ce va avea loc la Arenele Romane, pe 7 septembrie. In deschidere li se va alatura ca special guest GOLAN (hybrid).

Evenimentul, organizat de Emagic si The Fresh, face parte din a treia etapa a turneului Memoria Tour, organizat pentru a promova albumul omonim, lansat in 2022.

Trentemøller va urca pe scena alaturi de o trupa live, formata dintr-o selectie de patru muzicieni remarcabili: artista islandeza Disa Jakobs (voce si chitara), care detine exact vocea eterica pe care Trentemøller a cautat-o pentru a interpreta melodiile obsedante de pe albumul Memoria; Silas Tinglef (tobe) al carui EP de debut, lansat sub numele 2nd Blood prin label-ul In My Room, a fost produs si mixat de Trentemøller; Brian Batz (chitara), muzicianul din spatele trupei dream pop/ shoegaze Sleep Party People; si Jacob Haubjerg (bas), ce lucreaza de multa vreme cu trupele Sleep Party People si Savage Rose, lansand si piese cu propriul proiect pop/ post punk Luciu.

Cu albumul Memoria, Trentemøller ramane fidel temelor sale familiare, cum ar fi lumina si intunericul, nelinistea si seninatatea, frigul patrunzator si caldura reconfortanta, inspirate de elementele antipodale inerente mediului nordic pe care il consideră „acasa”.

Biletele pentru evenimentul TRENTEMØLLER de la Arenele Romane pot fi achizitionate la categoria unica ACCES GENERAL, de la trentemoller.emagic.ro si in reteaua iaBilet:

EARLY BIRD135 lei + comisioane

PRESALE157,50 lei + comisioane

SHOW DAY180 lei + comisioane

Biletele pot fi achizitionate si de detinatorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.

 

FACEBOOK EVENT: https://fb.me/e/LSuCKrwo

***

TRENTEMØLLER:

Website: http://www.trentemoller.com

Facebook: https://www.facebook.com/trentemoller/

Twitter: https://twitter.com/trentemoeller

Sound cloud: https://soundcloud.com/trentemusic

Instagram: https://www.instagram.com/trentemoeller/

Youtube: https://www.youtube.com/user/trentemollerTV

***

Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorilor si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate in zilele din apropierea evenimentului. Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic si The Fresh, precum si a siteurilor si paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere, inainte de participarea la eveniment.

Rockstadt Extreme Fest 2023, ultimele noutati. LINE_UP, Bilete!

 

UPDATE LINE UP: În primul rând, cu veștile proaste. Din păcate, pentru a doua oară consecutiv, ANTHRAX a decis să-și anuleze turneul european de vară.

Planificarea unui festival de 5 zile implică o mulțime de părți în mișcare și suntem la fel de dezamăgiți ca și voi când lucrurile nu merg conform ceea ce a fost deja stabilit. Dorim să vă oferim cea mai bună experiență și astfel muncim din greu pe tot parcursul anului pentru a vă aduce cea mai bună componenta posibilă.
Mai jos, o declarație de la ANTHRAX:

„Din cauza unei serii de probleme de logistică și de programare, nu vom putea ajunge în Europa în această vară pentru festivalurile la care trebuia să cântăm. Suntem cu adevărat dezamăgiți de acest lucru și vrem să știți că – turneul european este o prioritate pentru noi. O mulțime de lucruri interesante sunt în pregătire, așa că rămâneți pe fază.’
𝐆𝐈𝐕𝐄𝐀𝐖𝐀𝐘: Ca întotdeauna, cu fiecare nouă actualizare oferim două abonamente gratuite pentru Rockstadt Extreme Fest. Tot ce trebuie să faci este să distribui posterul de mai jos, să-ți etichetezi prietenii și… ei bine, asta este. Câștigătorii vor fi anunțați pe 26 aprilie.

Acum, cu veștile bune. Din fericire, legendele suedeze HYPOCRISY își vor ocupa locul la Rockstadt Extreme Fest pentru a face ceea ce fac ei cel mai bine și suntem mai mult decât fericiți să le avem în cartelă. Suntem siguri că nu au nevoie de prezentare.

Pe lângă anunțul recent KADAVAR, DISCHARGE, PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS – MOTORHEAD SET, THE SUBTERRANE YOUTH și LOST IN KIEV, suntem mai mult decât fericiți să-i primim bun venit pe ABBATH, IMMOLATION, CALUL LUI CALIGULA, MAȘINĂ BOMBĂ, PENTRU RĂI, EMBRION și Foaie de parcurs RITUAL. În ceea ce privește FOR THE WICKED, acest spectacol exclusivist va marca revenirea liderului metal contemporan românesc, cu un nou lineup, format din chipuri vechi și noi.

Mai avem 8 trupe de anunțat, precum și lista zilnică, toate acestea urmând a fi anunțate săptămâna viitoare.
Consultați site-ul nostru https://www.rockstadtextremefest.com/ pentru mai multe despre programul extraordinar, prețurile biletelor și detalii despre cele 5 zile întregi ale celui mai iubit festival rock din Europa de Est, înființat în 2013 în inima Transilvaniei.

Ne reactualizăm lineup-ul, dar și look-ul, visat de mintea strălucită a lui Costin Chioreanu.
Renumitul ilustrator și designer grafic român, cu stilul său captivant întunecat și suprarealist, a reușit să metamorfozeze vizual ținuturile mistice ale Transilvaniei în noua opera de artă a Rockstadt Extreme Fest.

Pe măsură ce studioul său de design Twilight13Media sărbătorește cea de-a 20-a aniversare, impactul lui Chioreanu asupra scenei metal este evident prin colaborări cu trupe emblematice precum Ghost, Emperor și Opeth. Lucrarea sa, caracterizată prin detalii complicate și imagini de altă lume, a fost expusă în întreaga lume, solidificând poziția sa apreciată în scenele mondiale de artă și muzică.

Acest lucru este și mai evident în munca sa pentru Rockstadt Extreme Fest.
Costin Chioreanu a țesut cu măiestrie elemente din istoria, cultura și folclorul românesc în povestea vizuală a Rockstadt Extreme Festival, inspirându-se din bogatul patrimoniu arhitectural al regiunii.

SUNWAVES FESTIVAL 2023 | SW30 – Spring Edition | Thursday, April 27th , 23:00 – Wednesday, May 3rd, 14:00 @ Crazy Beach

 

Hello, new and old friends, it’s time to meet again in Mamaia Nord for our 30th edition of SUNWAVES FESTIVAL ::: #SW30. The Spring Edition is scheduled to start on April 27th until May 3rd, so begin planning your Romanian musical vacation. 

We are glad to continue our series of non-stop music on the beach in our 16th year since we started, alongside artists we hold dear.

 

⎾ LINE UP ⏌

in alphabetical order
ADAM COLLINS
AG SWIFTY
ALCI
ALE DE TUGLIE
ALEXANDRA
AMÉMÉ
ANDREI CIUBUC
ANOTR
APOLLONIA
ARAPU
ARCHIE HAMILTON
BEN STERLING
BILA
BILL PATRICK
BRAD BRUNNER
CALLY
CAP
CEZAR
CHARLIE
CHKLTE
COSMJN
CRIHAN
DAN ANDREI
DEREK
DIGBY
DJ MASDA
DOUDOU MD
DUBTIL
EAST END DUBS
EMI
ENZO SIRAGUSA
FLOOG
FRANCO CINELLI
FUMIYA TANAKA
GEF LIVE
GESCU
GOLAN HYBRID
HECTOR
HERODOT
ION LUDWIG LIVE
JAMIE JONES
JEAN PIERRE
JESSE CALOSSO
JOEY DANIEL
KOZO
LIZZ
LOCO DICE
LUCIANO
MAAYAN NIDAM
MAHER DANIEL
MAHONY
MAKS
MARCO CAROLA
MARGARET DYGAS
MASON COLLECTIVE
MELANIE RIBBE
MELCHIOR PRODUCTIONS LTD
MIHIGH
MISCHA BLANOS
NEVERDOGS
NU ZAU
OLGA KOROL
PACO OSUNA
PERSIC
PETRE INSPIRESCU
PIRVU
PITICU
PRASLEA
PRICHINDEL
PRIKU
RAINER
RARESH
REISS
RHADOO
RICARDO VILLALOBOS
SEKO
SEPP
SETH TROXLER
SIT
SONJA MOONEAR
SUBLEE
SUCIU
tINI
TRAUMER
VINCENTIULIAN
VIZAN
WILLIAM DJOKO
YAYA
ZIP
ZYA

 

⎾ TICKETS IN ADVANCE ⏌

>> Early Bird Festival Pass ::: [ SOLD OUT ]

>> Phase 1 Festival Pass ::: €79 + tax [ SOLD OUT ]

>> Phase 2 Festival Pass ::: €95 + tax [ ON SALE ]
Tickets sold in advance are in a limited number.

We are responsible just for the tickets bought from our shop http://tickets.sunwaves-fest.ro. Don’t let yourself get scammed.

Please keep the wristband intact throughout the festival. With the wristband, you will have access to the festival non-stop

__

•• Organizers

Kristal CLUB – http://www.clubkristal.ro/

SUNRISE – http://www.sunrise.ro/

SUNWAVES – A fun venture of Kristal CLUB & SUNRISE

Crazy Beach

Aleea Lamia nr.2
Constanța Romania