TRENTEMØLLER revine la Bucuresti pe 7 septembrie, la Arenele Romane. Special guest: GOLAN (hybrid). Bilete la trentemoller.emagic.ro si in reteaua iaBilet

TRENTEMØLLER revine la Bucuresti cu full live band, pentru un concert ce va avea loc la Arenele Romane, pe 7 septembrie. In deschidere li se va alatura ca special guest GOLAN (hybrid).

Evenimentul, organizat de Emagic si The Fresh, face parte din a treia etapa a turneului Memoria Tour, organizat pentru a promova albumul omonim, lansat in 2022.

Trentemøller va urca pe scena alaturi de o trupa live, formata dintr-o selectie de patru muzicieni remarcabili: artista islandeza Disa Jakobs (voce si chitara), care detine exact vocea eterica pe care Trentemøller a cautat-o pentru a interpreta melodiile obsedante de pe albumul Memoria; Silas Tinglef (tobe) al carui EP de debut, lansat sub numele 2nd Blood prin label-ul In My Room, a fost produs si mixat de Trentemøller; Brian Batz (chitara), muzicianul din spatele trupei dream pop/ shoegaze Sleep Party People; si Jacob Haubjerg (bas), ce lucreaza de multa vreme cu trupele Sleep Party People si Savage Rose, lansand si piese cu propriul proiect pop/ post punk Luciu.

Cu albumul Memoria, Trentemøller ramane fidel temelor sale familiare, cum ar fi lumina si intunericul, nelinistea si seninatatea, frigul patrunzator si caldura reconfortanta, inspirate de elementele antipodale inerente mediului nordic pe care il consideră „acasa”.

Biletele pentru evenimentul TRENTEMØLLER de la Arenele Romane pot fi achizitionate la categoria unica ACCES GENERAL, de la trentemoller.emagic.ro si in reteaua iaBilet:

EARLY BIRD135 lei + comisioane

PRESALE157,50 lei + comisioane

SHOW DAY180 lei + comisioane

Biletele pot fi achizitionate si de detinatorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.

 

FACEBOOK EVENT: https://fb.me/e/LSuCKrwo

***

TRENTEMØLLER:

Website: http://www.trentemoller.com

Facebook: https://www.facebook.com/trentemoller/

Twitter: https://twitter.com/trentemoeller

Sound cloud: https://soundcloud.com/trentemusic

Instagram: https://www.instagram.com/trentemoeller/

Youtube: https://www.youtube.com/user/trentemollerTV

***

Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorilor si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate in zilele din apropierea evenimentului. Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic si The Fresh, precum si a siteurilor si paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere, inainte de participarea la eveniment.

About Post Author

Lasă un răspuns