UPDATE LINE UP: În primul rând, cu veștile proaste. Din păcate, pentru a doua oară consecutiv, ANTHRAX a decis să-și anuleze turneul european de vară.

Planificarea unui festival de 5 zile implică o mulțime de părți în mișcare și suntem la fel de dezamăgiți ca și voi când lucrurile nu merg conform ceea ce a fost deja stabilit. Dorim să vă oferim cea mai bună experiență și astfel muncim din greu pe tot parcursul anului pentru a vă aduce cea mai bună componenta posibilă.
Mai jos, o declarație de la ANTHRAX:

„Din cauza unei serii de probleme de logistică și de programare, nu vom putea ajunge în Europa în această vară pentru festivalurile la care trebuia să cântăm. Suntem cu adevărat dezamăgiți de acest lucru și vrem să știți că – turneul european este o prioritate pentru noi. O mulțime de lucruri interesante sunt în pregătire, așa că rămâneți pe fază.’
𝐆𝐈𝐕𝐄𝐀𝐖𝐀𝐘: Ca întotdeauna, cu fiecare nouă actualizare oferim două abonamente gratuite pentru Rockstadt Extreme Fest. Tot ce trebuie să faci este să distribui posterul de mai jos, să-ți etichetezi prietenii și… ei bine, asta este. Câștigătorii vor fi anunțați pe 26 aprilie.

Acum, cu veștile bune. Din fericire, legendele suedeze HYPOCRISY își vor ocupa locul la Rockstadt Extreme Fest pentru a face ceea ce fac ei cel mai bine și suntem mai mult decât fericiți să le avem în cartelă. Suntem siguri că nu au nevoie de prezentare.

Pe lângă anunțul recent KADAVAR, DISCHARGE, PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS – MOTORHEAD SET, THE SUBTERRANE YOUTH și LOST IN KIEV, suntem mai mult decât fericiți să-i primim bun venit pe ABBATH, IMMOLATION, CALUL LUI CALIGULA, MAȘINĂ BOMBĂ, PENTRU RĂI, EMBRION și Foaie de parcurs RITUAL. În ceea ce privește FOR THE WICKED, acest spectacol exclusivist va marca revenirea liderului metal contemporan românesc, cu un nou lineup, format din chipuri vechi și noi.

Mai avem 8 trupe de anunțat, precum și lista zilnică, toate acestea urmând a fi anunțate săptămâna viitoare.
Consultați site-ul nostru https://www.rockstadtextremefest.com/ pentru mai multe despre programul extraordinar, prețurile biletelor și detalii despre cele 5 zile întregi ale celui mai iubit festival rock din Europa de Est, înființat în 2013 în inima Transilvaniei.

Ne reactualizăm lineup-ul, dar și look-ul, visat de mintea strălucită a lui Costin Chioreanu.
Renumitul ilustrator și designer grafic român, cu stilul său captivant întunecat și suprarealist, a reușit să metamorfozeze vizual ținuturile mistice ale Transilvaniei în noua opera de artă a Rockstadt Extreme Fest.

Pe măsură ce studioul său de design Twilight13Media sărbătorește cea de-a 20-a aniversare, impactul lui Chioreanu asupra scenei metal este evident prin colaborări cu trupe emblematice precum Ghost, Emperor și Opeth. Lucrarea sa, caracterizată prin detalii complicate și imagini de altă lume, a fost expusă în întreaga lume, solidificând poziția sa apreciată în scenele mondiale de artă și muzică.

Acest lucru este și mai evident în munca sa pentru Rockstadt Extreme Fest.
Costin Chioreanu a țesut cu măiestrie elemente din istoria, cultura și folclorul românesc în povestea vizuală a Rockstadt Extreme Festival, inspirându-se din bogatul patrimoniu arhitectural al regiunii.

About Post Author

Lasă un răspuns