Foto | Ce masini tari apar pe piata

Ieri, Salonul auto de la Paris si-a deschis portile. Pana pe 17 octombrie, impatimitii automobilelor pot admira noile modele hibrid sau electrice lansate pe piata. Cele mai dorite si mai aseptate masini de serie din cadrul salonului au fost trecute de automarket.ro intr-o lista, impreuna cu unele dintre cele mai interesante concepte. Acestea vor inspira viitoarele modele de serie.

BMW X3

""

Modelul are un design inedit, care îi va cuceri pe cei care au cumpărat prima generaţie de X3.

Peugeot 508

""

Scopul acestei maşini e acela de a înlocui 407 şi 607, unele dintre cele mai de succes modele ale constructorului francez.


Mercedes-BENZ CLS

""

Cea de-a doua generaţie a lui CLS va trebui să suporte concurenţa acerbă a noului Audi A7.


Volkswagen Passat

""

Botul maşinii e inspirat de la Volkswagen Golf, iar farurile spate seamănă cu cele de pe Skoda.


Chevrolet Aveo

""

Chevrolet prezintă un Aveo inspirat din conceptul AVEO RS, care a debutat la Salonul auto de la Detroit.

Citroën C4

""

Aspectul nou îi prinde bine lui C4, modelul primind trăsături mai masculine, care îi conferă un plus de caracter.


Ford Focus ST Concept

""

Modelul ar trebui să dezvolte 250 CP şi să fie echipat cu un motor turbo de 2.0 litri şi patru cilindri.

Opel GTC Concept

""

Această maşină e doar un concept, însă designul modelului de serie ar trebui să fie apropiat.

BMW Seria 6 Concept

""

Acesta e conceptul care prefigurează viitoarea Serie 6 Coupe. Ea îmbină cu succes eleganţa cu sportivitatea.

Renault DeZir

""

Inna si-a luat vila de 200.000 Euro

Inna a făcut prima investiţie serioasă din banii caştigaţi din muzică: o vilă in apropierea Bucureştiului, pe raza comunei Pantelimon. Este o casă care inainte de criză costa 600.000 de euro şi pe care acum cantăreaţa a dat o treime din această sumă, adică 200.000 de euro.

Noua casă a Innei se află într-un cartier rezidenţial, unde toate vilele sunt identice, deci nu e construită după vreun plan deosebit sau după vreo idee de-a solistei. Inna doar a venit, a văzut, i-a plăcut şi a cumpărat-o.

""

Vrea sa amenajeze o insula de vacanta condusa de blonde.

O lituaniană blondă, supărată din cauza faptului că blondele sunt considerate stupide, vrea să demonstreze lumii că nu e deloc aşa. Ba mai mult, deja a făcut primul pas punând bazele unei companii în care toţi angajaţii sunt blonzi. De fapt… blonde, pentru că sunt numai şi numai femei.Acum vrea să… cucerească o insulă.

Giedre Pukiene este managerul companiei Olialia, care produce software şi nu numai. De la femeia de serviciu şi până la cea mai înrăită programatoare, toate angajatele sunt blonde. Se întâmplă rareori să se mai angajeze acolo şi câte o şatenă sau brunetă, pentru ca să nu fie nimeni acuzat de favoritisme, dar "văzând atâtea blonde superbe în jurul ei, imediat îşi decolorează şi ea părul", a declarat Pukiene citată de BBC News.

Acum, femeia vrea să achiziţioneze un teritoriu în Maldive, unde să facă o insulă destinată distracţiei. Şi acolo, toate angajatele de la baruri, hoteluri, magazine şi punctele de informare turistică vor fi blonde. În plus, în avioanele ce vor zbura acolo nu vor exista decât stewardese blonde, iar Pukiene speră să găsească şi piloţi de avion, tot blonde.

""


VIDEO | Ozzy Osbourne i-a vrajit pe romani si a fost vrajit de atmosfera

Supranumitul "nasul heavy-metalului", Ozzy Osbourne face parte din galeria super-muzicienilor care au vizitat Romania in ultimii ani. A vandut ca artist solo peste 32 de milioane de albume in intreaga lume, cu trupa sa Black Sabbath numarul ridicandu-se pana spre cifra de 100 milioane discuri vandute.

Aseară a ajuns pentru prima oară şi în România. Chiar dacă nu a petrecut prea mult timp pe plaiurile mioritice, Ozzy i-a încântat pe fanii veniţi să-l vadă. De la copii de câţiva anişori, crescuţi în spiritul rockului, până la adulţi veniţi tocmai din Statele Unite, puteai găsi orice fel de oameni printre cei aproximativ 20.000 de spectatori.

""

Dacă, de obicei, concertele începeau cu întârziere, Osbourne a apărut pe scenă cu 10 minute mai devreme faţă de ora programată.  În deschiderea sa au încălzit publicul trupele Coma şi Luna Amară.

Prestaţia sa a fost extrem de apreciată, fiind considerat cel mai "cald" rocker care a venit în România. A comunicat încontinuu cu publicul, a făcut o baie de spumă cu el şi a purtat steagul României la gât după prima parte a concertului. Are 62 de ani, dar "vârsta nu contează când faci ce îţi place", le-a spus el spectacorilor.

După show a plecat către Budapesta, unde va concerta, de asemenea, luni, dar a anunţat că este posibil să revină în România.

Singurii care nu au fost încântaţi de prestaţia rockerului, au fost cei care locuiesc în preajma Zone Arena, locul unde a avut loc evenimentul, din pricina gălăgiei.

 



 

Video | Antract a lansat videoclipul piesei "Pentru tine, nou"

 

Formaţia Antract a lansat în acest weekend videoclipul melodiei "Pentru tine, nou". Evenimentul a avut loc la cinematograful Ostroveni din Râmnicu Vâlcea.

Regia videoclipului a fost realizată de Daniel Ilinca. Filmările au avut loc pe cea mai înaltă clădire din Râmnicu Vâlcea, iar montajul videoclipului a durat două luni şi a fost realizat în mai mutle etape. La prezentarea clipului au fost difuzate şi câteva filmuleţe din making of-ul acestuia.

Melodia "Pentru tine, nou" a fost lansată în urmă cu trei luni.



 

‘Lan’ de marijuana, de 30 de milioane $, ascuns intr-un camp de porumb

O plantaţie de cannabis, estimată la valoarea totală de 30 de milioane de dolari, a fost descoperită zilele trecute de către poliţiştii din Statele Unite, după ce au survolat zona cu mai multe elicoptere.

Cultura, care însuma aproape 15.000 de plante de cannabis, era ascunsă cu grijă în lanul de porumb, la o distanţă potrivită pentru a profita şi de sistemul de irigaţie. Până să ajungă oamenii legii la plantele interzise, cei care le cultivau le-au distrus şi au dispărut fără urmă.

Autorităţile au putut transporta plantele smulse din pământ doar cu ajutorul unui camion, pentru a fi distruse. Martorii au afirmat că în urma sa, camionul lăsa un miros pronunţat de marijuana, potrivit Antena 3.

""

Iepurasul Playboy Grecia Silvia Papadaki i-a innebunit pe romani

Playmate 2008 , Silvia Papadaki, a făcut furori în Vanity Club din Regie în acest weekend. Vedeta revistei Playboy din Grecia a fost invitată special la noi în ţară pentru a defila în lenjerie intimă la petrecerea ce a marcat inaugurarea clubului şi a fost îndelung aplaudată de mulţi dintre bărbaţii aflaţi în club.

Tânăra a urcat pe podium alături de manechinele din România şi apoi s-a distrat alături de acestea până spre dimineaţă. Printre acestea s-au numărat Natalia Mateut, Alexandra Enăchescu, Roxana Dobre – vedetă "Playboy", Paula Milea – Miss Tourism România şi vedetă "Playboy" şi Georgiana Ciobanu – Miss Fotomodel România. 

Silvia a profitat de şederea în România si a mers joi seară la meciul Steaua – Napoli, din Europa League, pentru a-l susţine din tribună pe conaţionalul ei, Pantelis Kapetanos.

""""