O lituaniană blondă, supărată din cauza faptului că blondele sunt considerate stupide, vrea să demonstreze lumii că nu e deloc aşa. Ba mai mult, deja a făcut primul pas punând bazele unei companii în care toţi angajaţii sunt blonzi. De fapt… blonde, pentru că sunt numai şi numai femei.Acum vrea să… cucerească o insulă.

Giedre Pukiene este managerul companiei Olialia, care produce software şi nu numai. De la femeia de serviciu şi până la cea mai înrăită programatoare, toate angajatele sunt blonde. Se întâmplă rareori să se mai angajeze acolo şi câte o şatenă sau brunetă, pentru ca să nu fie nimeni acuzat de favoritisme, dar "văzând atâtea blonde superbe în jurul ei, imediat îşi decolorează şi ea părul", a declarat Pukiene citată de BBC News.

Acum, femeia vrea să achiziţioneze un teritoriu în Maldive, unde să facă o insulă destinată distracţiei. Şi acolo, toate angajatele de la baruri, hoteluri, magazine şi punctele de informare turistică vor fi blonde. În plus, în avioanele ce vor zbura acolo nu vor exista decât stewardese blonde, iar Pukiene speră să găsească şi piloţi de avion, tot blonde.

""


Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns