Supranumitul "nasul heavy-metalului", Ozzy Osbourne face parte din galeria super-muzicienilor care au vizitat Romania in ultimii ani. A vandut ca artist solo peste 32 de milioane de albume in intreaga lume, cu trupa sa Black Sabbath numarul ridicandu-se pana spre cifra de 100 milioane discuri vandute.

Aseară a ajuns pentru prima oară şi în România. Chiar dacă nu a petrecut prea mult timp pe plaiurile mioritice, Ozzy i-a încântat pe fanii veniţi să-l vadă. De la copii de câţiva anişori, crescuţi în spiritul rockului, până la adulţi veniţi tocmai din Statele Unite, puteai găsi orice fel de oameni printre cei aproximativ 20.000 de spectatori.

""

Dacă, de obicei, concertele începeau cu întârziere, Osbourne a apărut pe scenă cu 10 minute mai devreme faţă de ora programată.  În deschiderea sa au încălzit publicul trupele Coma şi Luna Amară.

Prestaţia sa a fost extrem de apreciată, fiind considerat cel mai "cald" rocker care a venit în România. A comunicat încontinuu cu publicul, a făcut o baie de spumă cu el şi a purtat steagul României la gât după prima parte a concertului. Are 62 de ani, dar "vârsta nu contează când faci ce îţi place", le-a spus el spectacorilor.

După show a plecat către Budapesta, unde va concerta, de asemenea, luni, dar a anunţat că este posibil să revină în România.

Singurii care nu au fost încântaţi de prestaţia rockerului, au fost cei care locuiesc în preajma Zone Arena, locul unde a avut loc evenimentul, din pricina gălăgiei.

  

Lasă un răspuns