Cei mai buni dansatori se vor întrece anul acesta în iunie la Cluj-Napoca la World Of Dance Romania Qualifier.

    Evenimentul se va desfășura pe 4 iunie la Sala Polivalentă Cluj-Napoca și va aduce pe scenă dansatori consacrați, alături de tinere talente care se vor lupta pentru un loc în marea finală World Of Dance ce se va desfășura la Los Angeles.

     Această primă ediție va fi jurizată de personalități reprezentative de pe scena dansului internațional.

     Primele 3 nume confirmate sunt: Mecnun Giasar, Tobias Ellehammer și Sonia Soupha, care pe lângă jurizare vor da viață unor momente demonstrative de dans.

    Cunoscută la nivel mondial drept cea mai titrată competiție de dans urban, World Of Dance a reușit deja să atragă peste 100.000 de dansatori talentați din peste 14 țări ale lumii într-o comunitate unită de dorință și pasiune.

    Cu peste 65 de ediții la activ, desfășurate în toate colțurile lumii, acest eveniment va da acum șansa dansatorilor din Europa de Est să își etaleze talentul într-o luptă ritmată în pași de dans, cu ocazia World Of Dance Romania Qualifier.

    Toți cei interesați să se înscrie în competiție sunt invitați să acceseze http://www.worldofdance.com/tour/romania2016/  unde vor găsi toate informațiile necesare.

    Cine face parte din juriul World Of Dance Romania Qualifier?

Mecnun Giasar

    Dansator de origine germană, numele lui Mecnun este deseori asociat pe scena mondială cu termeni precum: talent, perseverență și creativitate.

    La doar 21 de ani a câștigat numeroase medalii, a devenit premiant al podiumurilor în diferite competiții internaționale de dans și a ținut cursuri în toată Europa, dar și pe alte continente.

    Stilul său unic și inventivitatea l-au ajutat să se promoveze astfel că Mecnun și-a făcut prezența remarcată în colaborări cu artiști de top care i-au adus mai departe noi proiecte în Filipine, Tel Aviv sau Mexic.

https://www.youtube.com/watch?v=fsd6hv77oe4

Tobias Ellehammer

    În ciuda faptului că are doar 20 de ani, Tobias Ellehammer a reușit să devină un dansator respectat în domeniu.

    La scurt timp după finalizarea studiilor, Tobias a fost selectat pentru talentul său în 2 producții teatrale de succes în Olanda.

    Anii ce au urmat l-au găsit ca și dansator pe scenele internaționale alături de Justin Bieber sau Ariana Grande.

https://www.youtube.com/watch?v=SVTpTD5eC1Y

Sonia Soupha

     Sonia Soupha, dansatoare de origine franceză, și-a câștigat renumele de a fi unul din cei mai buni coregrafi de dancehall din Europa.

    Munca și perseverența sunt cele două elemente principale care au ajutat-o să își demonstreze talentul și să câștige respectul comunității de dans, reușind de asemenea să își promoveze dansul ca stil de viață și educație prin toate colțurile lumii.

https://www.youtube.com/watch?v=N6uZUkZgkZ8

Mecnun Giasar, Tobias Ellehammer și Sonia Soupha sunt doar 3 dintre cei care vor alege câștigătorii World Of Dance Romania Qualifier, urmând ca masa juriului să fie în curând completată de alte nume puternice.

    Toți cei care își doresc să participe la World Of Dance Romania Qualifier sunt invitați să urmărească atent regulamentul disponibil pe:

http://www.worldofdance.com/tour/romania2016/    de unde pot afla toate detaliile și informațiile necesare.

    De asemenea publicul este invitat să își achiziționeze din timp biletele de pe biletmaster.ro sau eventim.ro World Of Dance Romania Qualifier este un eveniment organizat de către Transylvania Dance Academy Cluj-Napoca.

   Boiler Plate Transylvania Dance Academy este cea mai mare școală de street dance din România și organizează frecvent evenimente care au ca public țintă tinerii pasionați de dans, unde aceștia să își poată arăta talentul și să întâlnească coregrafi renumiți de la care să învețe cum să devină cei mai buni dansatori.

    Atelierele de dans organizate de Transylvania Dance Academy, au drept instructori dansatori internaționali, iar de-a lungul anilor, la evenimentele T-Dance au participat dansatori din peste 10 țări.

    Cel mai mare eveniment organizat de Transylvania Dance Academy până acum este Dracula Dance Convention 2014 și 2015, care este prima conventie internațională de dans din Europa de Est.

About Post Author

Lasă un răspuns