Wizz Air a anunţat lansarea unei noi rute cu preeţuri ce pornesc de la 49 de lei, biletele putând fi rezervate deja online, pe alicaţia companiei aeriene.

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creştere din Europa, anunţă astăzi introducerea unei noi rute din România către Aqaba, Iordania.

Românii pot călători de acum de la Bucureşti către Aqaba de două ori pe săptămână, în fiecare miercuri şi sâmbătă.

Primul zbor va decola de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă în data de 15 decembrie. Biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com şi prin intermediul aplicaţiei pentru mobil, începând de la 49 RON*.

Această nouă rută vine în completarea zborurilor deja operate de pe aeroporturile din România către destinaţii din Orientul Mijlociu, populare pentru vacanţe pe parcursul întregului an. Astfel, pasagerii români vor putea călători către unul dintre cele mai încântătoare oraşe ale Iordanului cu acest nou zbor accesibil de la Wizz Air.

Singurul oraş cu ieşire la mare din Iordania, Aqaba este un centru urban cu o cultură, istorie şi arhitectură încântătoare, datând din Antichitate. Gazda multor atracţii, Aqaba a devenit unul dintre punctele de interes turistic ale ţării.

Wizz Air îşi menţine poziţia din vârful industriei spunând „da zborurilor” şi implementând măsuri stricte de sănătate şi igienă pentru a-şi proteja pasagerii şi echipajul. În timp ce filtrele HEPA din fiecare aeronavă Wizz Air filtrează 99.97% dintre virusurile şi bacteriile din aer, noile protocoale ale Wizz Air respectă reglementările de distanţare fizică, sprijină un mediu ultra-curat la bordul aeronavelor şi reduc orice interacţiune sau contact fizic neesenţial dintre oameni, astfel încât pasagerii WIZZ să se poată simţi încrezători că zboară în siguranţă spre destinaţie.

Pentru o garanţie în plus, Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecţie. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinaţie, precum şi să aibă opţiunea de a-şi anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă şi de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: „Urmărim în permanenţă să ne extindem reţeaua de rute operate de pe aeroporturile din România către destinaţii diversificate din întreaga Europă şi nu numai. Astfel, suntem încântaţi să anunţăm extinderea reţelei noastre cu o nouă rută operată între Bucureşti şi Aqaba, Iordania. Prin fiecare nouă rută, oferim românilor mai multe destinaţii la tarife ultra-reduse. Aşteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm primii pasageri ce vor călători spre Aqaba.”

About Post Author

Lasă un răspuns