Musicalul creat de trupa QUEEN si scris de Ben Elton, o poveste despre puterea extraordinara a muzicii si a dragostei intr-o lume a viitorului, se joaca de 15 ani cu mare succes in toata lumea.

Pentru prima data in Romania „We Will Rock You”, „We are the Champions”, „Bohemian Rhapsody” si celelalte superhituri Queen, se vor auzi in productia romaneasca a musicalului care va fi lansat in aprilie 2019 la Bucuresti intr-o senzationala punere in scena in regia lui Razvan Mazilu. 

Premiera are loc pe 10 aprilie dar datorita cererii foarte mari de bilete organizatorii au decis sa mai adauge inca o reprezentatie pe 11 aprilie tot la Sala Palatului!

Nu uitati si de ofertele oferite de organizatori:

Family pack: 10% discount la 4 locuri cumparate

Friends will be friends pack: 15% discount la peste 8 locuri cumparate

Cele mai iubite melodii Queen vor fi cantate live pe scena Salii Palatului de personajele din musicalul We Will Rock You, intr-o poveste fantastica originala creata de Queen si celebrul scriitor de comedie Ben Elton, regizata de Razvan Mazilu, cel mai important sustinator al musicalului in Romania.

We Will Rock You este o fantezie care se petrece intr-un viitor indepartat cand instrumentele muzicale sunt interzise, iar un grup de tineri rebeli reusesc sa salveze muzica rock si sa redescopere puterea ei extraordinara. 

„E unul dintre cele mai provocatoare musicaluri la care am lucrat. Cu siguranta castingul a fost cel mai greu. Desi am avut o masa mare de alegere cu peste 200 de inscrieri, inca ii mai testam pe cei pe care i-am ales pe lista scurta.

Ca un fan Queen adevarat imi doresc un spectacol unic, de la interpretare pana la  costume sau coregrafie si vom munci cu totii pana realizam asta,” spune regizorul Razvan Mazilu care a mai regizat Chicago, The Full Monty, Sunetul Muzicii sau West Side Story.

In aceste zile  fanii Queen pot beneficia de pachetele speciale de Sarbatori „Friends will be friends” – 10% discount pentru 4 bilete si 15% discount pentru grupuri de la 8 locuri, asa ca noua reprezentatie anuntata creeaza oportunitatea pentru ca tot mai multi spectatori sa vada show-ul cat mai aproape de scena, mai ales ca pentru reprezentatia de pe 10 aprilie au fost vandute aproape toate biletele din primele 3 categorii.

Musicalul We Will Rock You este in febra pregatirilor sub atenta supraveghere a unui staff apropiat de membrii trupei Queen. Regizorul Razvan Mazilu beneficiaza de consultanta directorului muzical al montarii londoneze, Stuart Morley, dar si de sfaturile celebrei profesoare Marry Hammond, Head of Musical Theatre la Royal Academy of Music.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

About Post Author

Lasă un răspuns