Wladimir Klitschko ramane cel mai puternic om din box, dupa ce a reusit sa unifice PATRU centuri la categoria grea!

Boxul n-a mai trait asa ceva pana acum! Doi frati detin toate centurile de la categoria grea! Wladimir Klitschko a unificat patru centuri in fata britanicului Haye, WBA, WBO, IBF, IBO. Fratele sau, Vitali, o are pe a cincea, WBC.

Klitschko a parut de neatins in meciul cu Haye. Britanicul s-a chinuit mult, a alergat in jurul ringului si a eschivat ca un nebun, insa n-a reusit sa-l faca pe ucrainean sa lase garda jos. Meciul s-a decis la puncte, acolo unde s-a decis victoria "Ciocanului de otel" in unanimitate.

Runda 1: Inceput prudent de meci! Haye a cazut, dar dupa o piedica a lui Klitschko. Englezul si-a nimerit adversarul cu o directa, dar lovitura a fost prea slaba. 

Runda 2: Klitschko trimite un croseu ce isi atinge tinta, dar acesta este prea slab. Haye reuseste cateva lovituri bune dupa mai multe eschive spectaculoase! 

Runda 3: Haye trimite un croseu de dreapta direct in barbia lui Klitschko si prinde curaj! Klitschko raspunde cu o directa de stanga, dar nu il clatina pe englez! Dupa o lovitura buna a lui Haye, Klitschko s-a enervat si a trimis o serie de lovituri in fata britanicului! Publicul e in delir la Hamburg!

Runda 4: Klitschko iese la atac, dar Haye il fenteaza de fiecare data! Haye reuseste o directa in figura lui Klitschko chiar inainte de gong. Cei doi incerca sa se loveasca dupa acesta, dar sunt opriti repede de arbitru!

Runda 5: Haye il provoaca pe Klitschko cu garda jos si cateva eschive spectaculoase! Klitschko il prinde pana la urma si trimite doua directe puternice in figura!

Runda 6:
Haye ramane la aceeasi tactica si il provoaca pe Klitschko, dar nu mai poate sa eschiveze la fel de rapid. Ucraineanu il loveste de mai multe ori in figura iar acum are probleme! Pe chipul lui  Klitschko s-a deschis o rana in urma unei lovituri primite de la adversarul sau.

Runda 7: Haye incepe in forta si il nimereste cu doua crosee direct in figura pe Klitschko. Ca sa scape, ucraineanul se lasa pe adversarul sau si este penalizat de arbitru cu un punct! Haye mai trimite o directa de stanga in figura lui Klitschko dupa cateva eschive!

Runda 8: Cei doi boxeri s-au evitat reciproc si n-au reusit sa trimita vreun pumn la tinta!

Runda 9: Klitschko trimite o serie de lovituri, dar Haye eschiveaza incredibil! Englezul incerca si el sa atace, dar nu reuseste si pica din picioare. Arbitrul il avertizeaza sa inceteze! Haye ataca pe finalul reprizei, dar nu reuseste sa puncteze!

Runda 10: Klitschko trimite o directa de dreapta direct in figura lui Haye! Britanicul incerca sa replice cu o serie de lovituri, insa o face dupa bataia gongului!

Runda 11: Haye este numarat! Britanicul se arunca la podea din nou desi nu a fost atins de Klitschko, iar arbitrul s-a tinut de cuvant si l-a numarat! Meciul se reia, cu Haye care ataca si pare decis sa trimita pumni grei, insa Klitschko pastreaza distanta si eschiveaza elegant!

Runda 12: Ultima repriza!  Haye se arunca peste Klitschko si reuseste o serie de lovituri puternice! Klitschko il tine si scapa de furia briatnicului! Klitschko trimite si el o directa de stanga perfect in figura lui Haye, iar britanicul il ia si el in brate!

Cei doi au renuntat la garda si vaneaza lovitura decisiva! Haye se chinuie pentru ca stie ca are mai putine puncte, dar nu poate ajunge la lovitura decisiva! Klitschko s-a calmat si pastreaza distanta. FINAL! Meciul se incheie cu ambii boxeri tinand mainile ridicate! Klitschko a punctat mai clar!

DECIZIA ARBITRILOR
117 – 109
118 – 108
116 – 110

 

 


About Post Author

Lasă un răspuns