Vedetele care au participat la cea de-a 91-a gală a premiilor Oscar nu au dezamăgit atunci când a fost vorba de alegerile greșite ale ținutelor.

Din acest punct de vedere nu a fost cea mai bună seară pentru The Favourite. Atât Rachel Weisz, cât și Olivia Colman, au atras atenția în sens negativ privind alegerile vestimentare.

Rachel, în vârstă de 48 de ani, care a fost nominalizată pentru cea mai bună actriță în rol secundar, a îmbrăcat o rochie ciudată, roșie, care a fost completată cu ornamente florale strălucitoare și o capă dintr-un fel de cauciuc. 

Olivia Colman, câștigătoarea Oscarului pentru cea mai bună actriță în rol principal, a fost și ea neinspirată cu rochia verde care a avut un șal uriaș pe umeri și mâneci, terminat în forma unei trene. 

Rozul s-a dovedit a fi culoarea problematică la gala de duminică noaptea. Actrița Sarah Paulson a șocat cu rochia fuchsie, care i-a făcut corpul filiform să pare un balon, în ciuda celor două tăieturi din zona taliei. 

Cântăreața Kacey Musgraves, în vârstă de 30 de ani, a sosit pe covorul roșu într-o rochie din volane roz pal. Ținuta a făcut-o să pară ca o mare vată pe băț. 

Maya Rudolph, una dintre vedetele care au prezentat premiile, a apărut pe covorul roșu într-o rochie roz, cu modele florale. Excesul de material a fost cuvântul de ordine pentru această ținută.

Fosta actriță Disney, Laura Marano, în vârstă de 23 de ani, a ales o rochie roz neon în partea de jos și galben în partea de sus, cu un decolteu uriaș. . Dar lucrurile deveneau cu adevărat rele atunci când în spate rochia avea atașată o fundă uriașă galbenă. 

În timp ce la unele ținute problema a fost excesul de material, altele au dus lucrurile la cealaltă extremă.

Un astfel de caz este actrița Meagan Good, care a apărut tot în roz deschis. Dar rochia ei avea o tăietură adâncă în față, lăsând la vedere o parte a unui sân. De asemenea, tăietura de pe picior ajungea foarte sus, făcând-o să pară vulgară. 

About Post Author

Lasă un răspuns