Membrii familiei regale britanice au făcut publice fotografiile pe care le vor trimite drept felicitări de Crăciun, inclusiv o nouă fotografie de nuntă a ducilor de Sussex, scrie BBC. 

Prinţul Harry şi Meghan Markle privesc focul de artificii la recepţia de nuntă într-o fotografie alb-negru. Ei apar îmbrăţişaţi la Frogmore House, cu spatele la aparatul de fotografiat. Chris Allerton a realizat imaginea. 

Ducii de Sussex la recepţia de nuntă din 19 mai
Ducii de Sussex la recepţia de nuntă din 19 mai

Ducele şi ducesa de Cambridge şi cei trei copii sunt fotografiaţi la reşedinţa din Norfolk. 

Într-un cadru de toamnă, Kate îl ţine în braţe pe prinţul Louis – în vârstă de opt luni – în timp ce restul membrilor familiei stă pe un copac de la Anmer Hall. 

Prinţesa Charlotte stă între părinţii ei, în timp ce prinţul George – cu cizme – în timp ce ridică un picior în aer, cu mâinile pe umerii tatălui său. Fotografia a fost realizată de Matt Porteous. 

Pentru felicitările lor, prinţul de Wales şi ducesa de Cornwall stau pe o bancă la Clarence House. Ei au fost fotografiaţi, vara aceasta, de Hugo Burnand. 

A devenit o tradiţie anuală pentru familia regală să prezintă fotografiile favorite pe care le aleg drept felicitări de trimis de Crăciun. 

About Post Author

Lasă un răspuns