Dorința de a petrece un sejur de 5 stele pe litoralul românesc îi determină pe mulți turişti să scoată din buzunare mii de euro numai pentru cazare. Amatorii de lux preferă zona de nord a stațiunii Mamaia, unde camerele se închiriază şi cu o mie de euro pe noapte.

Cei care îşi permit să plătească, pentru o noapte pe litoralul românesc, prețul unei croaziere sau a unei vacanțe într-o zonă exotică sunt, în general, străini.

Apartamente spațioase, mobilier luxos, servicii de înaltă clasă și vedere la mare. Asta caută turiștii care vor să își petreacă vacanța pe litoralul românesc, într-unul dintre cele mai scumpe apartamente.

Preţul este de o mie de euro pe noapte pentru cazare și servicii, iar suma diferă în funcție de numărul nopților rezervate.

Cine preferă să stea numai în weekend într-un astfel de apartament, plătește trei mii de euro, pentru trei nopți.

Turiștii cei mai pretențioși, care vor apartamente luxoase cu vedere atât spre mare cât și spre lac, pot ajunge să plătească și mai mult de o mie de euro pe noapte. Ei pot beneficia și de serviciile unui bucătar care să le gătească, în apartament, mâncarea pe care o doresc.

Cei care caută lux, dar nu vor să plătească o mie de euro pe noapte, pot găsi cazare mai ieftină, în nordul stațiunii Mamaia, la câțiva pași de plajă.

În această perioadă, în stațiunile de pe litoral, cu greu se mai găsesc camere și apartamente libere.

About Post Author

Lasă un răspuns