Bucurestiul este si in acest weekend, 19 si 20 februarie 2010, incarcat de evenimente variate. De la techno, house, disco, la drum and bass si trance, clubberii au cam de toate. Sa vedem oferta completa de petreceri in capitala pentru acest sfarsit de saptamana.

 

Vineri, 19 februarie, in clubul Kristal Glam mixeaza Pusharev si Katya Vanilla. In Studio Martin va fi prezent Jochen Miller, cu suport local din partea lui Glyce, Snatt si Vix.

 

In clubul Fabrica vor mixa Mesmer, Meeloox si Amon, acompaniati vizual de catre VJ Cr!d, totul sub egida The Infernal Soundmachine. In The Other Side of Expirat mixeaza Hazee si Keywords, iar in Suburbia are loc Cheful Spiridusilor, cu Atma, Pura, Anta, Latam, iar de proiectiile video se va ocupa vj Camil. La Front / The Ark are loc un performance cu Manson’s Child si Sons Des Disco. La Subufet (Budisteanu 10) mixeaza The Model.

Sambata, 20 februarie, Kristal-ul gazduieste un nou Circoloco party, cu Tania Vulcano, Clive Henry, El Cezere si Praslea. In Studio Martin are loc primul M_Nus Showcase, cu Ambivalent si Heartthrob, plus suport local din partea lui Alexandru Jijian.

La The Other Side of Expirat mixeaza Seb si TRG, in cadrul rezidentei The Infamous.

 

 

About Post Author

Lasă un răspuns