Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că, miercuri, se vor institui mai multe restricţii de circulaţie în Capitală pentru concertul pe care trupa Metallica îl va susţine pe Arena Naţională.

Astfel, traficul rutier se va închide progresiv, în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, după cum urmează:

– începând cu ora 12.00, pe Str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul „Naţional Arena”, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson;

– Bd. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în stadion sau Şos. Pantelimon şi rondul de la intrarea în stadion, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson;

– banda I de circulaţie de pe Str. Vatra Luminoasă, între Str. Tony Bulandra şi Str. Pierre de Couberti;

– Str. Tony Bulandra, între Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu;

– Str. Sg. Vasile Şerbănică între Bd. Basarabia şi intrarea în stadion (parcarea C).

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule: să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic; să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă; să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate; să respecte semnalele poliţiştilor rutieri şi recomandările acestora şi să evite manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

”Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi”, a transmis Brigada Rutieră.

Concertul pe care trupa americană thrash Metallica îl va susţine pe 14 august la Arena Naţională din Bucureşti va începe la ora 20:15, potrivit organizatorilor.

Trupele Ghost (Suedia) şi Bokassa (Norvegia) vor concerta între orele 17:45 şi 19:45.

BILETE GASITI: AICI!

*Sfatul nostru, daca cumparati de pe OLX, cereti vanzatorului sa-i faceti plata in interiorul arenei, dupa ce ati intrat, pt a evita achizitionarea de bilete false!

BILETE GASITI: AICI!

BILETE VETI GASI SI LA  GHISEELE DE LA INTRAREA NATIONAL ARENA!

 

About Post Author

Lasă un răspuns