""

Trupa Bon Jovi a sosit la BucureÅŸti

Membrii trupei Bon Jovi au sosit la BucureÅŸti sâmbătă după amiază, în jurul orei 16.00, au declarat organizatorii concertului pe care celebra formaÅ£ie îl va susÅ£ine duminică seară, în PiaÅ£a ConstituÅ£iei.

Organizatorii nu au putut oferi deocamdată detalii privind programul trupei până la ora începerii concertului de duminică.

FormaÅ£ia Bon Jovi a susÅ£inut vineri seară un concert în Turcia, la Istanbul.

Accesul la concertul pe care trupa Bon Jovi îl susÅ£ine duminică, în PiaÅ£a ConstituÅ£iei din Capitală, se va face de la ora 16.00, pe două porÅ£i amplasate, pe Bulevardul Libertăţii ÅŸi pe Calea 13 Septembrie, informează organizatorii.

Prognoza meteorologică este favorabilă pentru duminică, anunÅ£ându-se vreme frumoasă, cer senin ÅŸi temperaturi de maximum 33 de grade Celsius.

Duminică, publicul va avea acces în PiaÅ£a ConstituÅ£iei începând cu ora 16.00. Accesul se va realiza prin două porÅ£i poziÅ£ionate pe Bd. Libertăţii la extremitatea dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor), respectiv pe Calea 13 Septembrie. Cei care au bilete la peluze, în Normal Circle, respectiv Golden Circle pot intra pe oricare dintre porÅ£i. Celor cu bilete în tribunele VIP A1, respectiv B1 li se recomandă accesul prin porÅ£ile dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor), iar celor cu bilete în tribunele VIP A2, respectiv B2 li se recomandă accesul prin porÅ£ile dinspre Calea 13 Septembrie.

Accesul publicului nu este permis cu aparate de fotografiat sau de înregistrare audio-video, cu umbrele, obiecte contondente, arme albe sau de foc, sticle, pet-uri, can-uri, lasere, stupefiante, medicamente de orice fel (cu excepÅ£ia cazurilor în care spectatorii au asupra lor reÅ£eta medicală care confirmă necesitatea consumului).

AchiziÅ£ionarea de produse în incinta locaÅ£iei concertului Bon Jovi se va face pe baza jetoanelor care vor putea fi cumpărate de la casieriile special amenajate. Jetoanele achiziÅ£ionate ÅŸi neconsumate nu vor putea fi răscumpărate la finalul concertului.

Biletele pentru concert au preţuri de 479,3 lei (VIP), 372,8 lei (tribună), 186,4 lei (Normal Circle) şi mai pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online, de pe www.eventim.ro. Biletele din zona Golden Circle au fost deja epuizate.

Până în prezent, pentru concertul de duminică al trupei Bon Jovi au fost vândute aproximativ 50.000 de bilete, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii.

În prezent, Bon Jovi se află în plin turneu mondial, "The Circle" fiind seria de concerte cu cele mai mari încasări din 2010, potrivit revistei Billboard. ReuÅŸita de anul trecut, coroborată cu performanÅ£a similară din 2008, demonstrează faptul că celebra trupă americană a ajuns la un nivel de vârf în ceea ce priveÅŸte profitabilitatea concertelor sale, la 26 de ani după ce ÅŸi-a lansat albumul de debut. De-a lungul anilor, formaÅ£ia a vândut peste 120 de milioane de albume în lumea întreagă. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt "Slippery When Wet" (1986), "New Jersey" (1988) ÅŸi "Keep the Faith" (1992). Cel mai recent material discografic al trupei este albumul "The Circle", lansat în 2009.

Trupa este formată din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Richie Sambora (chitară, backing vocals), Tico Torres (tobe, percuţie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) şi Hugh McDonald (bas, backing vocals).

Concertul de la BucureÅŸti al trupei Bon Jovi este produs de East European Entertainment ÅŸi D&D Entertainment, în colaborare cu Marcel Avram.

 sursa: mediafax

 


About Post Author

Lasă un răspuns