TROOPER va deschide concertul Nazareth din 27 ianuarie 2012

 

TROOPER se afla in topul preferintelor formatiilor straine, cand vine vorba de acordarea statutului de opening act unui grup din peisajul muzical autohton. Dupa ce au urcat pe scena inaintea unor nume grele precum Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest sau Manowar, TROOPER a primit inca o confirmare a suprematiei pe care o detine pe acest segment. Ei vor canta pe 27 ianuarie 2012, in deschiderea concertului pe care legendara trupa Nazareth il va sustine in Hard Rock Cafe.

 

Anuntul a fost facut chiar de vocalul trupei, Alin Dinca – aka Coiotu’, la emisiunea Backstage de pe Radio Lynx: “noua ne-a placut mereu continuitatea si daca acum doi ani am deschis pentru Nazareth ne-am gandit ca ar fi frumos sa mai facem lucrul acesta o data, prin urmare in ianuarie vom canta din noua alaturi de Nazareth. Ne-a placut mult prima oara, sunt convins ca o sa ne placa la fel de mult si a doua oara. Baietii din Nazareth sunt niste oameni absolut incredibili, fenomenali

 

http://www.youtube.com/watch?v=YWFUu8KXW0A

TROOPER a cantat si in deschiderea primului concert Nazareth din Romania, in 2009, iar prezenta lor la evenimentul din ianurie a fost solicitata chiar de managementul apreciatilor muzicieni.

 

Legenda rock Nazareth, unul dintre cele mai importante nume al anilor ’70, revine in Romania, cu ocazia aniversarii a 4 ani de Hard Rock Cafe.  Concertul face parte din turneul international de promovare a celui mai recent album al trupei, intitulat "Big Dogz", lansat in primavara acestui an, la 40 de ani de la aparitia primului lor material discografic (Nazareth,1971). 
  
"Big Dogz", al 22-lea material discografic al trupei, contine 11 piese noi si s-a bucurat de succes in Europa, Asia si America de Sud.  Balada "Love Hurts", care a facut inconjurul lumii, castigand Discul de Platina si ocupand prima pozitie in topurile din Europa si SUA, ramane, insa, preferata publicului, chiar si la 36 de ani de la lansare. 
    
Biletele pot fi achizitionate de pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, din reteaua Magazinelor Flanco din toata tara, din Unirea Shopping Center Parter, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul Victoriei, Palatul National al Copiilor si de la Hard Rock Cafe Bucuresti. 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=Gw0KIRKXpiU

About Post Author

Lasă un răspuns