Cei mai cunoscuţi strad-up-eri din România, dar şi 20 de concurenţi se vor duela în glume pentru marele premiu, în cadrul celei de-a VI-a ediţii a festivalului concurs Stand-Up Fest 2018, care se desfăşoară la Braşov începând de joi până sâmbătă, la Centrul Cultural ”Reduta”.

”Un festival competiţional de comedie care dă posibilitatea tinerilor debutanţi de a se lansa şi comedianţilor de a se întâlni din nou cu publicul.

Cea de-a şasea ediţie a Stand-Up Fest va reuni cei mai cunoscuţi strad-up-eri din România, dar şi 20 de concurenţi care se vor duela în glume pentru marele premiu de 1.000 de euro.

Printre invitaţi se numără Teo, Vio, Costel, Rusu şi Andrei Ciobanu. La seara de gală când vom afla şi câştigătorul ediţiei a şasea a Stand-Up Fest au fost invitaţi şi câştigătorii de până acum ai festivalului: Victor Drăgan, Gabriel Gherghe, Adi Bobo, Cristian Popescu.

Invitat special Alex Mocanu”, au anunţat organizatorii.

Semifinalele pentru cei 20 de stand-up-eri vor avea loc joi şi vineri, iar în urma votului publicului din fiecare semifinală vot fi aleşi câte trei concurenţi pentru marea finală din 29 septembrie, din care unul va câştiga marele premiu.

În premieră pentru festival, câştigătorul va fi ales exclusiv de către public.

La semifinala de joi, preţul unui bilet este de 60 de lei, iar la semifinala de vineri şi la finala de sâmbătă, preţul biletului este de 40 lei pentru fiecare seară.

Stand-Up Fest este un festival concurs de stand-up comedy, care are loc anual în luna septembrie la Braşov şi este organizat de Asociaţia Culturală Fanzin.

About Post Author

Lasă un răspuns