Televiziunea naţională israeliană KAN, care a produs concursul muzical Eurovision de anul acesta, a intentat proces la o curte de justiţie din Tel Aviv companiilor Live Nation şi Live Nation Israel, informează Variety.

În procesul deschis joi, reprezentanţii Madonnei sunt acuzaţi că au încălcat termenii acordului şi promisiunile financiare.

Un purtător de cuvânt al televiziunii publice a confirmat deschiderea acţiunii juridice, dar nu a făcut comentarii.

KAN cere companiei Live Nation 390.000 de dolari, potrivit documentelor.

Nu a fost încă stabilită data primei audieri.

KAN i-a oferit Madonnei sprijin logistic şi tehnic care a depăşit producţia Eurovision, costuri ce ar fi trebuit să fie suportate de echipa cântăreţei. Echipamentul adiţional a însemnat proiectoare, căşti, asistenţi de scenă, pază şi alţi membri ai echipei.

KAN susţine că Live Nation a fost de acord să acopere aceste costuri, dar nu a făcut plata niciodată şi vrea să îşi recupereze banii, mai ales că show-ul nu a avut succes.

Onorariul Madonnei pentru Eurovision 2019 a fost acoperit de miliardarul canadian de origine israeliană Sylvan Adams.

Televiziunea publică a avut o îndelungată dispută cu Guvernul israelian pentru finanţarea evenimentului şi a fost forţată de aloce aproximativ 20 de milioane de dolari pentru a acoperi costurile.

Recitalul Madonnei a fost controversat de la început. Ea a semnat contractul cu doar două zile înainte de show, în timpul căruia pe costumele a doi dansatori au fost arătate steagurile Palestinei şi Israelului, detaliu care nu a fost cunoscut dinainte de organizatori.

About Post Author

Lasă un răspuns