Pop-starul american Taylor Swift va fi capul de afiş al celebrului Festival de muzică Glastonbury din sud-vestul Angliei, în iunie, a anunţat artista duminică, potrivit dpa.

”Sunt extaziată să vă spun că voi fi vedeta Glastonbury la a 50-a lui aniversare. Ne vedem acolo!’, a scris cântăreaţa pe Twitter.

„Este una dintre cele mai mari vedete din lume, iar melodiile ei sunt absolut uimitoare. Suntem atât de încântaţi”, a scris într-un tweet cofondatorul festivalului, Michael Eavis.

Swift, în vârstă de 30 de ani, este angajată să cânte pe celebra Pyramid Stage, rezervată ”legendelor”, la închiderea festivalului de anul viitor.

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue a fost actul principal pe aceeaşi scenă anul acesta.

Swift a anunţat alte 16 date de concerte primăvara şi vara anului viitor în Europa, Statele Unite şi Brazilia, în oraşe ca Berlin, Oslo, Nimes, Londra, Madrid, Sao Paolo, Los Angeles şi Atlanta.

Festivalul Glastonbury aniversează, în anul 2020, 50 de ani de la înfiinţare, ocazie cu care, pe scenele din Worthy Farm, sunt aşteptate să concerteze nume mari ale industriei muzicale.

About Post Author

Lasă un răspuns