Două treimi dintre persoanele care obişnuiesc să meargă la concerte sunt în favoarea impunerii vaccinării şi a purtării măştii pentru a participa la show-uri, arată un studiu realizat de compania de cercetare MusicWatch.

Raportul MusicWatch, citat de NME, a dezvăluit că 67% dintre respondenţi cred că sălile de concerte ar trebui să impună purtarea măştii şi dovada vaccinării faţă de Covid-19.

Din total, 70% au spus că au primit deja două doze de vaccin, în timp ce 80% dintre ei au participat la un concert începând cu 2019.

Dintre cei nevaccinaţi, 29% au răspuns că nu vor participa la evenimente în sălile care cer imunizare, iar 27% dintre ei cred că implementarea unor astfel de planuri reprezintă o idee bună.

În total, 20% dintre cei chestionaţi de MusicWatch au spus că nu au fost vaccinaţi împotriva Covid-19.

Dintre cele 753 de persoane incluse în studiu, doar 6% au spus că nu vor merge la o anumită sală din cauza cerinţelor legat de Covid-19, în timp ce 15% au fost de acord că fanii trebuie să dea dovadă de bun simt privitor la vaccinare şi purtarea măştii la concerte.

Zeci de mii de locuri de muncă au fost pierdute în industria muzicală de la începutul pandemiei, iar autorităţile şi reprezentanţii companiilor organizatoare de concerte încearcă să pună în aplicare diverse scheme pentru ca industria să îşi revină după numeroase perioade de carantină şi limitări.

About Post Author

Lasă un răspuns