Campania BCR-HotNews.ro, care își propune ca în fiecare zi să răsplătească cu 1.000 de euro o organizație sau o asociație care face fapte bune, a început. Este a patra zi a campaniei și invităm cititorii să se implice în număr cât mai mare și să voteze ONG-ul dorit. La ora 20.00 votarea se va opri, iar ONG-ul cu cele mai multe voturi va fi beneficiarul micro-finanțării de 1.000 de euro.

Descriere ONG-uri*:

Asociația Atelierul de Bine are ca misiune principală prevenirea abandonului școlar și familial, implicarea societății civile în educarea directă a copiilor din mediul rural, precum și a părinților acestora și informarea lor despre drepturile pe care au în comunitatea din care fac parte.

Mesaj primit la înscriere: Va putea continua să ofere gratuit alimente, medicamente, produse de igienă personală și curățenie persoanelor vulnerabile și izolate la domiciliu din mediul rural.

Asociația Dăruiește Aripi luptă pentru îmbunătățirea șanselor de vindecare ale pacienților, creșterea ratei de supraviețuire a copiilor cu cancer din România, cultivarea compasiunii, a empatiei și a altruismului și încurajarea oamenilor care vor să ajute

Mesaj primit la înscriere: A decis să se implice activ în această luptă împotriva epidemiei de Coronavirus în România. În 20 de zile au sprijinit 8 spitale și au făcut donații de echipamente medicale și consumabile necesare spitalelor care au cerut ajutorul, în valoare de peste 100.000 euro.

Asociația INSERT construiește întreprinderi sociale care angajează persoane defavorizate în țara europeană cu cea mai severă problemă: România. Încurajează cumpărarea etică, promovând producătorii de bunuri și furnizorii de servicii care au impact social.

Mesaj primit la înscriere: Are ca scop inserția profesională a persoanelor dezavantajate. Realizăm acest lucru prin ateliere de terapie ocupaționale amplasate în județul Brașov. Deținem un atelier în care persoanele cu dizabilități mintale accentuate și grave învață să realizeze produse cosmetice de îngrijire. Având în vedere criza actuală, vrem să realizăm dezinfectant în cadrul terapiei și să donăm toate produsele rezultate. Banii vor fi folosiți atât pentru asigurarea siguranței dezinfectantului, pentru achiziționarea materiei prime și pentru inserția persoanelor dezavantajate.

*Descrierile sunt preluate de pe site-urile ONG-urilor. Ordinea ONG-urilor în descriere și în sondaj este aleatorie.

Mențiuni:

  • ONG-urile eligibile pentru aceste micro-finanțări trebuie să fie înregistrate în Registrul Entităților și Unităților de Cult, aflat în evidența Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).
  • ONG-urile care vor fi nominalizate drept beneficiare la finalul fiecărei zile vor fi contactate de către reprezentații BCR.
  • Sondajele zilnice vor fi disponibile pe subsecțiunea O faptă bună pe zi.

Votează mai jos ONG-ul favorit. Dacă ai probleme în a vizualiza sondajul de pe dispozitivele mobile, atunci dă click aici.

Care este ONG-ul favorit?
(Un singur răspuns posibil)
  •  Asociația Atelierul de Bine
  •  Asociația Dăruiește Aripi
  •  Asociația INSERT
Vezi rezultatele sondajului

About Post Author

Lasă un răspuns