Cântareata din Columbia si fotbalistul Barcelonei se vor relaxa în celebra statiune de la Mediterana alaturi de fostul jucator al Rapidului.

"INFLUENT.

INFLUENT. Nicu Gheara este prieten la catarama cu marii fotbalisti ai Spaniei, care nu rateaza nicio ocazie sa participe la petrecerile fastuoase organizate de român la Ibiza

A venit vara si starurile celei mai bune echipe de fotbal din lume profita din plin de vacanta primita de la Guardiola. Fundasii de fier ai echipei catalane, Gerard Piqué si Carles Puyol, au ales sa-si petreaca împreuna concediul alaturi de familiile lor. Destinatia unde vor merge cei doi si unde li se va alatura si Cesc Fabregas, fotbalistul lui Arsenal care se va transfera foarte probabil la FC Barcelona în urmatoarele luni, este Ibiza. Acolo se vor întâlni cu Nicu Gheara, care le-a transmis ca îi asteapta cu bratele deschise pe iahtul sau. Si anul trecut trioul a mers pe malul Mediteranei si s-a distrat alaturi de omul de afaceri român.

 

 

"gheara
"INCENDIAR.

INCENDIAR. Shakira si Piqué formeaza unul dintre cele mai spectaculoase cupluri din lume, relatia lor fiind cu atât mai picanta cu cât cântareata are zece ani în plus fata de fotbalist

Acum, pe lânga cei trei fotbalisti se va afla si vedeta Shakira, iubita lui Piqué. Cântareata va pleca în Spania dupa concertul de pe 14 iunie de la Paris pentru câteva zile toride alaturi de internationalul iberic. Interesant este ca Nicu Gheara a jucat rol de Cupidon pentru Shakira si Piqué, el fiind cel care le-a facut cunostinta: "Daca tot devenisera campioni mondiali, m-am gândit ca merita o surpriza si astfel am adus cântareata de la turneul final. Nu le venea sa creada. Piqué a ramas masca si s-a îndragostit pe loc de Shakira! Nu mai putea dupa ea!", dezvaluia la începutul anului fostul jucator al Rapidului pentru CANCAN.

 

 Preluare Cancan


Lasă un răspuns