Abonamentele zilnice pentru Rockstadt Extreme Fest 2023 sunt acum în vânzare.

Datorită faptului că peste jumătate din permisele complete disponibile au fost deja vândute, abonamentele de o zi vor fi disponibile într-o editie LIMITATĂ pentru fiecare zi. Vă sfătuim să fiți rapid în acest sens, deoarece ne așteptăm ca biletele să se epuizeze în timp record.

Biletele de o zi sunt disponibile pentru 335 lei (68 euro) + taxe și pot fi achiziționate de pe tickets.rockstadtextremefest.ro sau iabilet.ro.

Și dacă vă întrebați care zi este cea mai potrivită pentru dvs., nu vă mai întrebați. De asemenea, am adăugat programul nostru zilnic mai jos.

Vorbind despre programul zilnic, acesta este – probabil – cel mai consistent program pe care l-am avut până acum, un maraton complet de 5 zile cu 70 de trupe și peste 60 de ore de muzică live, realizată de fani, pentru fani.

Cu toate acestea, o mică schimbare în formație, deoarece THE ACACIA STRAIN, din păcate, își va anula turneul european, inclusiv spectacolul lor la Rockstadt Extreme Fest, care cel mai probabil va fi reprogramat pentru 2024. O declarație din partea trupei: „Recent, ni s-a oferit o oportunitate de turneu în Nord. America despre care am simțit că are cel mai mult sens pentru trupă și obiectivele noastre pe termen lung. Ca urmare a profitării acestei oportunități, vom anula spectacolele programate în Europa pentru august 2023. Desigur, ne cerem scuze oricărei persoane. promotori sau spectatori care ar putea fi dezamăgiți de acest lucru. Pentru prima dată după mult timp, pare că TAS se întâmplă în sfârșit ceva în Europa și așteptăm cu mare nerăbdare să revenim în 2024. Vă mulțumim pentru înțelegere. ”

Dar nu vă mai faceți griji, deoarece am găsit un înlocuitor mai mult decât potrivit.  Bun venit diviziei de hardcore punk din Orange County, STICK TO YOUR GUNS!

În ceea ce privește cele 8 trupe rămase, acestea vor fi dezvăluite în scurt timp, deoarece încă mai pândesc câteva surprize.

Consultați site-ul nostru https://www.rockstadtextremefest.com/ pentru mai multe despre programul extraordinar, prețurile biletelor și detalii despre cele 5 zile întregi ale celui mai iubit festival rock din Europa de Est, înființat în 2013 în inima Transilvaniei.

About Post Author

Lasă un răspuns