Robbie Williams a electrizat publicul european prin apariţiile sale de scenă

 

Robbie Williams, unul dintre cei mai mari entertaineri ai momentului, a încheiat cu succes turneul din Europa, urmând să mai concerteze pe 3 iunie la Bucureşti, în cadrul Summer in The City, anunţă organizatorul D&D East Entertainment.

„Aş vrea să mulţumesc band-ului meu, echipei, dansatorilor, tuturor celor din spatele scenei care au muncit neobosiţi, zi şi noapte pentru a face acest turneu posibil, dar mai ales vouă, publicului meu care aţi participat activ într-un număr foarte mare şi mi-aţi oferit tot sprijinul vostru! M-am bucurat de unul dintre cele mai frumoase turnee ale carierei mele, îmi va lipsi Europa! Abia aştept să vă revăd în vara la show-urile outdoor, în Australia şi Asia la finalul anului! Până atunci, vă mulţumesc, vă mulţumesc, vă mulţumesc!”, a declarat artistul.

Robbie Williams a început turneul de promovare în februarie 2023 în Germania, continuând cu show-uri în mai toate capitalele europene. Solistul a promovat cel mai recent album al său, lansat anul trecut în luna septembrie. „XXV” este o compilaţie care include hit-urile clasice, acum reorchestrate, ce marchează 25 de ani de carieră solo.

Cu outfit-uri de scenă „glam and glitz”, un stil „dandy-punk” şi „pop-baroc” cu influenţe „rock eclectic”, celebrul artist a „electrizat” publicul prin apariţiile sale „flashy” şi pline de energie.

Stilistul artistului a combinat elemente street wear cu haine glam în ţinutele de scenă ale starului internaţional. Hainele reflectă un „golden age” al modei masculine cu influenţe din lumea grunge a străzii, în outfituri câştigătoare ca şi când scena ar fi un ring de box.

 

 

„Stilul meu s-a îmbunătăţit de-a lungul timpului, pentru că nu am fost niciodată interesat de modă, nu era o preocupare în anii ’90. Purtam combinaţîi din denim, jachetă şi o pereche de jeans baggy, un T-shirt şi pantofi sport Adidas sau Nike. Iar modă, de când m-am căsătorit, a devenit foarte importantă pentru soţia mea, deci importantă şi pentru mine. Stilul meu este scump, mult prea scump, şi nu ar trebui să fie aşa, dar iubesc hainele. Dacă m-ai fi întrebat acum 15 ani ce cred despre fashion, ţi-aş fi spus că este o prostie şi nu-i văd necesitatea, iar acum sunt complet materialist şi cred exact opusul”, a declarat solistul pentru jurnaliştii din România, prezenţi la show-ul de la Berlin.

În vârstă de 49 de ani, Robbie Williams a mai declarat jurnaliştilor români care l-au intervievat că în viitor şi-ar dori să înveţe să cânte la saxofon şi să lanseze un album, iar că în prezent se dedică total soţiei Ayda Field şi celor patru copii (Theodora, Colette, Charlton, Beau) face acte de filantropie şi că este interesat de problemele Planetei.

El a transmis un mesaj românilor pe pagina de Facebook D&D East Entertainment în care a salutat publicul şi a promis că „vom face împreună un party şi mai reuşit anul acesta”.

Biletele la Summer în the City, cel mai aşteptat festival al verii din Bucureşti, sunt disponibile pe SummerCity.ro şi IaBilet.ro în varianta de day tickets, dar şi că abonament de festival. Fanii pot opta pentru ziua în care concertează artistul lor preferat sau pentru un abonament de două zile, în funcţie de preferinţe. Preţurile pentru o singură zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General şi ajung până la 1679 lei pentru categoria VIP.

About Post Author

Lasă un răspuns