Primăria Sectorului 3 organizează, sub genericul “Noaptea albă a dorințelor”, singurul Revelion 2016 în aer liber din capitală.

      Bucureștenii sunt așteptați pe 31 decembrie, de la ora 19.30, în Parcul Titan la un spectacol total de muzică, lumină și culoare.

    Ca în fiecare an, Revelionul organizat de Primăria Sectorului 3 este unul tematic, anul acesta desfășurându-se sub impactul dorințelor.

     Deoarece în noaptea dintre ani dorințele se împlinesc, Primăria Sectorului 3 și-a propus să dea viață dorințelor bucureștenilor printr-un film care va rula pe ecrane.

   Artiștii care vor evolua în programul Revelionului își scriu poveștile prin muzică, prin campaniile în care se implică și le vor prezenta pe scenă.

    După cum s-au obișnuit, bucureștenii vor avea parte de un Revelion care îi va purta prin cele mai diverse genuri muzicale, de-a lungul unui spectacol completat de efecte tehnice, scenotehnice și lumini senzaționale.

     Programul Revelionului va începe la ora 19.30 cu Ansamblul Rapsodia Carpaţilor și va continua cu: Silviu Biriş şi Taraful Bucureşti;

Ducu Bertzi & friends (Constantin Neculae, Tavi Iacob, Irina Furdui);

Proconsul; Andra; Grasu XXL;

Robin & the Backstebbers;

Hara;

ROA;

Zoli Toth Project și Fly Project.

Accesul publicului este gratuit.

About Post Author

Lasă un răspuns