Primăria Municipiului București prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție organizează in perioada 1 – 8 martie, campania publică de fotografie „Portret de Femeie", 2017, la Galeria creart din Piața Alexandru Lahovari nr. 7.

    În luna martie, numită simbolic și „luna femeii" datorită celor două sărbători marcante: 1 Martie – Mărțișor și 8 Martie – Ziua Internațională a Femeii, campania „Portret de Femeie"oferă un cadou personalizat doamnelor și domnișoarelor – o ședință foto privată și un portret printat, precum și un portret înformat electronic.

    Timp de opt zile, între orele 14:00-19:00, doamnele și domnișoarele sunt așteptate la ședințe foto profesionale realizate de artiștii de la Foto Union.

    Galeria creart se va transforma, astfel, într-un studio foto dedicat frumuseții feminine, care va aduna la finalul campaniei sute de fotografii atent selectate și editate.

    Ajunsă la cea de-a șaptea ediție, campania publică de fotografie „Portret de Femeie" este un eveniment cu intrare gratuită, iar participarea are loc în urma unei programări realizate în prealabil.

    Toate fotografiile realizate în cele opt zile ale campaniei vor fi încărcate pe pagina de Facebook creart și pe pagina de Facebook Foto Union.

    Fotografiile printate vor putea fi ridicate a doua zi după realizarea ședinței foto de la sediul creart, din Piața Alexandru Lahovari nr. 7.

 


About Post Author

Lasă un răspuns