Un celebru designer este de părere că Pippa Middleton, sora ducesei Catherine, ar trebui să-şi arate doar spatele şi să-şi acopere chipul când iese în public.Excentricul designer Karl Lagerfeld este de părere că Pippa Middleton, sora ducesei Catherine, ar trebui să-şi arate doar spatele şi să-şi acopere chipul când iese în public.
Legenda modei este un mare fan al ducesei de Cambridge, sora mai mare a Pippei Middleton, şi crede că ea este o bună soţie pentru prinţul William, informează contactmusic.com.
”Kate Middleton are o siluetă drăguţă şi este fata potrivită pentru băiatul acela. Îmi place genul acesta de femeie, îmi plac frumuseţile romantice", a spus Lagerfeld pentru revista Grazia.

‘De cealaltă parte, sora ei se chinuie (să arate bine, n.r.). Nu-mi place chipul ei. Ar trebui să-şi arate doar spatele", a adăugat designerul.
Lagerfeld este şi fanul Victoriei Beckham – care are patru copii cu soţul ei, fotbalistul David Beckham -, pentru că este slabă. "Este grozavă. Îmi place mult de ea. O cunosc de mulţi ani", a spus creatorul de modă, care a adăugat că el şi Victoria au aceleaşi obiceiuri alimentare.
În februarie, Lagerfeld a spus despre cântăreaţa britanică Adele că este "puţin prea grasă": "Persoana în vogă în această perioadă este Adele. Ea este puţin prea grasă, dar are o faţă frumoasă şi o voce divină".
Designerul german este celebru şi pentru alte comentarii controversate: "Nimeni nu vrea ca Grecia să dispară, dar grecii au nişte obiceiuri cu adevărat dezgustătoare. Italienii la fel", "Dacă eram femeie şi trăiam în Rusia, aş fi fost lesbiană, pentru că bărbaţii de acolo sunt foarte urâţi" şi "Persoanele care apar în reviste sunt 50% piţipoance şi 50% femei însărcinate".
Karl Lagerfeld, în vârstă de 78 de ani, este unul dintre cei mai importanţi creatori de modă ai sfârşitului de secol al XX-lea. A colaborat cu mai multe case de modă, printre care Chanel, la care în prezent este designer principal, dar şi Chloé şi Fendi, unde este director de creaţie.

 

 

Sursa : www.mediafax.roLasă un răspuns