Publicul românesc e dependent de Pink Martini. După ce au vândut aproape 90% din biletele de la primul show anunțat la Sala Palatului, pe 20 aprilie, iată că și al doilea spectacol Pink Martini, de pe 21 aprilie, se apropie rapid de epuizare.

    Mai multe categorii de bilete la cea de-a doua seară de concert sunt vândute integral.

    Organizator: Events.

    Sala Palatului e aproape plină la primul show Pink Martini de la București din acest an, pe 20 aprilie.

    Povestea se repetă şi în cea de-a doua seară. La spectacolul de pe 21 aprilie, categoriile de bilete cu preţurile de 280, 220 şi 190 lei sunt epuizate.

    Fanii micuței orchestre mai pot găsi locuri pe data de 21 aprilie la categoriile IV (145 lei) şi V (120 lei).

    Albumul "Je Dis Oui", de pe care Pink Martini vor cânta piese la București, a fost lansat la finalul anului trecut, în noiembrie.

    Este al nouălea album de studio din istoria trupei și include piese în limba franceză, persană, armeană, portugheză, arabă, turcă, xhosa și engleză, multe dintre ele originale.

    Storm Large este vocea ce însoţeşte Pink Martini în turneul european, în timp ce China Forbes încă se află în perioade de recuperare după o serie de probleme medicale.

    Atât pe 20, cât și pe 21 aprilie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe de la ora 20.00.

    Biletele rămase disponibile se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti).

 


About Post Author

Lasă un răspuns