Line up:

 

Greenville Massice

Gemini Bros

Nocturno

 

Pentru prima oara in Romania, Greenville Massice, vor fi cap de afis pentru cea de-a doua editie Only 300 by Anonymous

 

Dupa evenimentul de lansare al brand-ului Anonymous, eveniment primit cu mare entuziasm , dovedindu-se o adevarata gura de aer proaspat pentru impatimitii de distratie, iata ca Anonymous ne pregatesc pentru un alt doilea eveniment. Pe 19 Aprilie, in aceeasi locatie exclusivista, Collage, ne dau intalnire de aceasta data cu Greenville Massive, duo-ul danez ce va mixa pentru in prima oara in Romania.

 

Greenville Massive, este format din cei doi producatori danezi, Jesper Larsen si Simon Knosgaard, ambii avand un simt aparte pentru muzica, reusind de fiecare data sa creeze un sound extrem de intrigant.

 

Energeticul duo, a lansat de-a lungul timpul, numeroase piese “deep” si “tech house” la multe label-uri. Mentionam aici, Tenth Circle, Soul Sheep si piesa lor “Autumm” lansata la celebrul label “Defected in the House”

 

Piesele lor s-au bucurat de spijinul multor nume mari, cum ar fi Sasha, Maya Jane Coles, John Digweed, Ralph Lawson sau Xpress2. Prin urmare multe din piesele lor le-ati putut asculta in seturile celor mentionati mai sus.

 

Din line-ul mai fac parte Gemini Bros, un alt duo, format asa cum probabil v-ati dus cu gandul din doi frati gemeni, la randul lor producatori. Sound-ul lor acid disco, jazzy house, deep house i-a purtat in cluburi celebre, cum ar fi Ministry Of Sound din Londra, sau Electric Brixton, Gigalum in Dortmund si multe altele.

 

Nocturno, prezent si la prima editia Only 300, a reusit sa creeze o atmosfera incendiara, energetica, lumea dansand frenetic pe muzica, motiv pentru care sa nu va lipsi nici de aceasta data din line-up-ul evenimentului.

 

Intrucat numarul de locuri la acest eveniment este limitat, organizatorii, isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii la intrare. Mai multe detalii legate de eveniment gasiti pe pagina de Facebook.

About Post Author

Lasă un răspuns