Musicalul „Mamma Mia!“ este programat săptămâna viitoare la Sala Palatului. Mesajul artiştilor Loredana, Horia Brenciu si Cornel Ilie de sărbători - VIDEO

 

Loredana, Horia Brenciu şi Cornel Ilie vor cânta în „Mamma Mia!“, spectacol programat pe 28 şi 29 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Musicalul „Mamma Mia!“ revine pe 28 şi 29 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, cu o distribuţie din care fac parte nume de vedete şi artişti precum Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Adrian Nour, Anca Ţurcaşiu, Ecaterina Ladin, Silviu Mircescu şi Bianca Purcărea.

La ultima repetiţie, artiştii au transmis un mesaj video fanilor musicalului, dar şi românilor în general, prin care le urează un Crăciun Fericit!

Pentru 28 decembrie mai sunt doar câteva bilete disponibile, spectacolul fiind aproape sold-out.

„Mamma Mia!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Tânăra se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe mica insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante şi vor încânta publicul prezent. Producţia artistică aduce pe aceeaşi scenă peste 70 de artişti şi 200 de costume, care dau viaţă personajelor complexe, care vor dansa şi interpreta melodii fredonate de milioane de oameni din întreaga lume, hituri din repertoriul trupei ABBA, precum „Mamma Mia”, „Voulez-vous”, „Dancing Queen” sau „The winner takes it all”, şi garantând celor prezenţi o experienţă de neuitat.

În „Mamma Mia!“ musicalul care a cucerit întreaga lume şi care a fost urmărit până acum de 60 de milioane de oameni din 50 de ţări, personajele spun o frumoasă poveste despre iubire, relaţii, prietenie, pe versurile melodiilor trupei ABBA, care va impresiona şi publicul român datorită distribuţiei şi a  producţiei de amploare. Povestea scrisă de Catherine Johnson este imaginată în paradisul unei insule greceşti.

Musicalul a fost lansat în 1999 la Londra, în West End şi apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson şi producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson şi Bjorn Ulvaeus, foşti membri ai formaţiei ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia „Mamma Mia”. Musicalul a întrecut producţii originale de pe Broadway, precum „The Sound of Music”, „The King and I” şi „Damn yankees”. „Mamma Mia!“ este al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway şi al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu peste 5.000 de reprezentaţii.

Datorită succesului international înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth şi Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat filmul „Mamma Mia 2”.

Biletele pentru 29 decembrie pot fi achiziţionate din reţeaua www.IaBilet.ro.

About Post Author

Lasă un răspuns