Premiera de la miezul noptii Saga Amurg: Zori de zi – partea I, 17 noiembrie 2011 de la ora 17:11.

 

 

Tarif special maraton Saga Amurg (toate cele 4 filme): 60 lei
Tarif doar premiera de la miezul noptii: Saga Amurg: Zori de zi – partea I: 23 lei

 

Biletele s-au pus deja in vanzare la casele de bilete The Light Cinema si pe www.lightcinemas.ro

 

Amurg – de la 17:11 (2h2m)

 

Cand Isabella Swan se muta in sumbrul orasel Forks, si il cunoaste pe misteriosul Edward Cullen, viata ei ia o intorsatura neasteptata si terifianta. Edward, irezistibil si impenetrabil, ascunde un secret pe care Isabella e hotarata sa-l afle. Ceea ce ea insa nu-si da seama este ca, cu cat se apropie mai mult de el, cu atat isi pune viata in pericol.

 

Saga Amurg: Luna Noua – de la 19:30 (2h10m)

 

Pentru Bella Swan un singur lucru este mult mai important decat insasi viata ei: Edward Cullen. Dar a fi indragostita de un vampir este chiar mai periculos decat ar putea ea sa-si imagineze. Edward a salvat-o deja pe Bella din ghearele unui vampir periculos, dar acum relatia lor cutezatoare ii pune in pericol pe toti cei dragi lor si cei doi isi dau seama ca necazurile abia acum incep…

 

Saga Amurg: Eclipsa – de la 21:50 (2h4m)

 

In cel de-al treilea film al seriei, raul care a pandit din umbra pana acum isi arata coltii. Orasul Seattle este devastat de o serie de crime sangeroase si disparitii misterioase. Creand o armata dintr-o rasa noua de vampiri insetati de sange, malefica Victoria s-a intors pentru a se razbuna. Iar Bella, tinta principala, este acum in pericol de moarte. Uniti de acest secret infricosator, Edward si Jacob trebuie sa incerce sa uite rivalitatea dintre ei si sa se alieze pentru a o apara.

 

Saga Amurg: Zori de zi – partea I – de la 00:10 (1h57m)

 

Vampirul si muritoarea par sa se bucure acum de o casatorie aparent linistita, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberata de tradari si pericole negandite. Rodul pasiunii lor nu se lasa mult asteptat, Bella ramanand imediat insarcinata. Si cum legatura lor nu ar fi trebuit sa dea nastere unui urmas, venirea pe lume a creaturii hibride aproape ca o ucide pe Bella. Singura ei sansa de supravietuire este ca Edward sa o transforme in vampir.

 

Sursa: BestMusic

 

Lasă un răspuns