Lil Pump, unul dintre cei mai importanţi artişti de rap din lume, va cânta pe scena principală de la Neversea

 

Rapper-ul şi compozitorul american Lil Pump va cânta anul acesta, în premieră la Neversea, pe scena principală a festivalului care are loc între 6-9 iulie, pe Neversea Beach din Constanţa. Pentru cele 4 zile şi 4 nopţi sunt aşteptaţi peste 150 de artişti şi DJ-i de top şi zeci de mii de fani.

Gazzy Garcia, cunoscut sub numele de scenă Lil Pump, este unul dintre cei mai mari artişti ai genului rap. Lil Pump este apreciat mai ales datorită ascensiunii sale pe platforma de streaming SoundCloud. Artistul a integrat în muzica lui elemente din genul minimalist, detaliu care e în antiteză cu personalitatea sa hiperactivă. A devenit un jucător cheie în spectrul rap în 2017, an în care şi-a lansat albumul de debut intitulat „Lil Pump”.

Cu „Gucci Gang”, single-ul de promovare pentru acest material discografic, a debutat direct pe locul 3 în chart-ul oficial din Statele Unite, Billboard Hot 100, iar piesa a fost certificată cu cinci Discuri de Platină pentru vânzări record. A urmat „Welcome To The Party”, single la care a colaborat cu French Montana şi Zhavia Ward, inclus în coloana sonoră a blockbuster-ului „Deadpool 2”.

Cu un număr foarte mare de fani în toată lumea, rapper-ul american a continuat să domine în clasamente şi în anul 2019, când şi-a lansat cel de-al doilea album din carieră: „Harverd Dropout”, cu care a ocupat locul 7 în Billboard 200, clasament dedicat vânzărilor de albume.

Anul acesta, Lil Pump i-a impresionat şi pe criticii muzicali cu noul album „Lil Pump 2”.

Lil Pump va împărţi scena festivalului NEVERSEA anul acesta cu artişti şi DJ-i de top, printre care: J Balvin, Lil Uzi Vert, CKay, Alok, Claptone, Don Diablo, Lost Frequencies, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Tujamo, Morten, Paul Kalkbrenner, Salvatore Ganacci, duo-ul Vini Vici şi mulţi alţii.

Pe lângă artiştii şi DJ-ii aşteptaţi de zeci de mii de fani, show-ul va fi completat de jocuri de lumini, artificii, artişti stradali şi dansatori, decoruri spectaculoase, acrobaţi şi multe alte surprize.

Abonamentele se pot cumpăra de pe site-ul oficial: neversea.com. Biletele pot fi cumpărate prin plată integrală, dar şi în rate, prin aplicaţia Extasy. De asemenea, organizatorii au lansat şi pachete pentru grup, iar pentru tinerii sub 21 de ani o campanie dedicată, UNDER21, cu abonamente la preţ special.

About Post Author

Lasă un răspuns