La concertul pe care Lenny Kravitz îl va susţine pe 23 martie la Bogota sunt acceptaţi inclusiv copii de 12 ani, la cererea expresă a muzicianului, în ceea ce va fi primul său spectacol live în Columbia, relatează organizatorii citaţi joi de EFE.

Pentru a obţine accesul copiilor de 12 ani, compania Flora Music a fost nevoită să negocieze un permis special cu autorităţile pertinente pentru ca minorii să poată asista la acest concert care va avea loc pe Movistar Arena din Bogota.

Pe lista cererilor exprimate de Kravitz se află şi punerea la dispoziţie a cel puţin patru cabine (dressing-uri), dintre care una să aibă temperatura de 23 de grade fără aer condiţionat, potrivit promotorilor.

Artistul a cerut de asemenea un borcan de miere, trei sticle de vin roşu de calitate şi o şampanie. El a solicitat ca toate alimentele să fie bio şi să nu existe pahare din plastic sau recipiente din carton.

Lenny Kravitz va prezenta la Bogotá noua sa producţie discografică ‘Raise Vibration’, un album care reuneşte rock and roll-ul cu sonorităţi funk, soul şi blues. Albumul se deschide cu ‘It’s Enough’, care este o reflecţie asupra lumii actuale.

Noul său album cuprinde şi single-ul ‘Low‘, care vorbeşte despre ideile preconcepute pe ritmuri ‘funky’, şi în care se aude şi vocea regretatului star Michael Jackson.

Laureat cu patru premii Grammy, Lenny Kravitz este cunoscut pentru piese ca ‘Are You Gonna Go My Way’, ‘Fly Away’, ‘Again’ şi ‘I’ll Be Waiting’, printre altele.

Artistul a făcut şi incursiuni în cinematografie, cu apariţii în saga ‘Hunger Games’, sau în filmul ‘Precious’, laureat cu două premii Oscar.

Lenny Kravitz revine în România, pentru un concert în premieră în Cluj-Napoca. Artistul a decis ca, după întâlnirea din 2008 din Bucureşti, să ofere românilor o nouă seară de neuitat.

Lenny Kravitz va concerta, pentru prima oară la Cluj, la Sala Polivalentă, unde îşi va promova noul său album, „Raise Vibration”, pe data de 6 mai 2019.

BILETE: AICI!

LENNY KRAVITZ @ ITALIA 2019
Sambata 11 Mai | MILANO | Mediolanum Forum
Duminica 12 Mai | BOLOGNA | Unipol Arena

BILETE : AICI !

About Post Author

Lasă un răspuns