Lansarea filmului "Wonder Woman 1984" a fost amânată pentru a patra oară

 

Warner Bros. a amânat lansarea filmului „Wonder Woman 1984” cu Gal Gadot, care urma să ruleze pe ecrane din 2 octombrie, pentru a patra oară. Filmul va ajunge în cinematografe pe 25 decembrie, potrivit Variety.

„Patty este un regizor excepţional şi cu „Wonder Woman 1984″ a oferit un film incredibil de dinamic pe care cinefilii de toate vârstele îl vor iubi”, a spus Toby Emmerich, preşedinte al Warmer Bros. Motion Picture Group. „Sntem foarte mândri de film şi privim cu suntem nerăbdători să-l oferim publicului în vacanţa de iarnă”.

Recent, Warner Bros. a riscat cu lansarea „Tenet” pe marele ecran, acesta devenind primul blockbuster de când au fost închise cinematografele în martie din cauza pandemiei. Filmul cu un buget de 200 de milioane de dolari, regizat de Cristopher Nolan, a generat în primul weekend încasări de 20 de milioane de dolari.

Surse spun că studioul a aşteptat să evalueze vânzările de bilete interne pentru „Tenet” înainte de a lua o decizie cu privire la amânarea „Wonder Woman”.

Lansarea „Wonder Woman 1984”, regizat de Patty Jenkins, a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei. Iniţial, urma să aibă premiera pe 5 iunie, apoi a fost mutată pe 14 august şi 2 octombrie.

Producţia filmului a costat aproximativ 180 de milioane de dolari, fără a ţine cont de taxele mari de marketing globale.

About Post Author

Lasă un răspuns