Accesul la eveniment se face pe baza biletului achiziționat în prealabil sau la fața locului, începând cu ora 18:00, evenimentul va începe la ora 19:00.
Participanții la concert sunt rugați să țină cont de faptul că vor fi percheziționați la intrare și că accesul în Sala Polivalentă este interzis cu: umbrele, mâncare, băutură, recipiente din sticlă, din plastic sau din metal (inclusiv parfumuri, sprayuri, deodorante, etc.) selfie stick, camere foto și video (cu excepția camerelor foto-video încorporate în telefoane mobile), bețe de steag sau pentru bannere ,obiecte generatoare de sunete puternice cum ar fi megafoane, vuvuzele și fluiere, obiecte contondente și/sau care pot fi periculoase (cuțite, bricege, lanțuri, bastoane, bâte, arme de foc, praștii etc), laser pointer – indicatoare laser și lumini stroboscopice, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant/Sprayuri de protecție personală, mai mult de un bagaj cu capacitatea de maximum 25 de litri (trebuie să încapă sub scaun – pentru cei din tribune).
Este interzis consumul de substanțe stupefiante și halucinogene. Obiectele interzise vor fi confiscate de către agenții de pază și vor putea fi recuperate de la intrare. Organizatorii nu își asumă răspunderea pentru aceste obiecte.
Accesul cu animale în incinta evenimentului nu este permis.
Persoanelor aflate în stare de ebrietate sau aflate sub influența narcoticelor le va fi refuzat accesul în cadrul Salii Polivalente.
De asemenea, persoanele din incintă care prezintă un comportament agresiv vizavi de ceilalți participanți la concert vor fi evacuate.
Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este permisa doar insotiti de un adult si pe proprie raspundere.
În măsura permisă de legea aplicabilă, orice persoană care asistă la eveniment este de acord că ar putea fi subiectul unor imagini video sau fotografii fără a fi recompensată în bani sau prin alte modalități.
Spectatorii trebuie să respecte regulile și instrucțiunile date de ofițerii de poliție, agenți de pază și/ sau alți membri ai personalului de securitate autorizați în mod corespunzător.
Organizatorii nu sunt responsabili pentru niciun fel de obiect pierdut in interiorul locatiei din Sala Polivalenta. În cazul unor pierderi sau posibile furturi, vă rugăm să vă adresați organelor de Poliție.
Vă rugăm să predați obiectele găsite la punctul de acces din cadrul evenimentului.
Obiectele pierdute de spectatori și găsite de organizatori vor putea fi ridicate din același loc.
Vă rugăm să aruncați deșeurile numai în locurile special amenajate în acest scop.
Persoanele cu probleme medicale, femeile însărcinate și copiii sunt avertizați că la concert se vor folosi stroboscoape, efecte speciale, cât și un număr ridicat de decibeli, factori ce pot fi nocivi sănătății. In incinta evenimentului va fi amplasat un punct de prim ajutor cu personal specializat.
Pentru orice problemă adresați-vă respectiv agenților de Securitate responsabili cu paza și ordinea.
Biletul asigura accesul in cadrul evenimentului, iar organizatorul nu-si poate asuma eventualele intarzieri, anulari, modificari ale programului, care sunt indepenedente de acesta, anuntate in prealabil.
Anularea unui prestații sustinute de un artist in cadrul intregului eveniment Kings On Ice, din cauza unor motive indepenedente de organizator, anuntate in prealabil, nu constituie un motiv pentru returnarea contravalorii biletelor achizitionate.
Regulile formulate în prezentul document se aplică tuturor spectatorilor la evenimentului KINGS ON ICE și, prin prezenta publicare, se consideră că el a fost luat la cunoștință și acceptat de către aceștia. În cazul nerespectării regulamentului, spectatorii vor fi evacuați din incintă, respectiv sancționați conform legii.
Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru cooperare! Vă așteptăm cu drag !

About Post Author

Lasă un răspuns